Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
podařilo se některé z vás sehnat časopis Poznej své tělo (nebo tak nějak
)? Chtěla jsem ho koupit synkovi, ale trafiky kolem nás ho sice objednali, ale prý je problém ho dostat. Jak je to jinde?
Smokie
Ahojka Smokie,
u nás je toho v trafikách plno, ale já jsem odmítla to kupovat. Ne kvůli ceně, ale kvůli tomu, že jsem jako malá holka měla děsný strach z kostlivců a náš kluk se bojí v noci i židle postavené u okna, natož tak kostlivce! Původně ho moc chtěl,ale nakonec jsme mu to rozmluvili. Je to zvláštní, nikdy jsme ho nestrašili,ale s věkem k takovým těm dětským strachům a bubákům dospěl sám. Navíc si myslím, že je to dost peněz na to, abysme pak měli kostlivce ve skříni ![]()
U nás v trafice ho mají a přijde mi to jako typický tahák na peníze. Teď si koupíš první vydání s nějakou kostí a dalšího půl roku (nebo kdoví jak dlouho) budeš shánět poslední vydání a utrácet za to peníze. Otázka je, jestli, pokud děti o toho kostlivce až tak moc stojí, by se nedal sehnat v celku jako nějaká stavebnice.
Holky, dík, já jsem byla spíš zvědavá, taky mi to přišlo dost peněz, navíc synek jak viděl reklamy, tak si dělal kostlivce ze všeho možnýho a nosil to s sebou
. Jeho kamarád má takovýho malýho gumovýho kostlivečka a ten se mu taky moc líbí,; tak možná někdy nějakýho koupíme
.
Smokie