Časté bolesti hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kahaja
9.9.11 13:57

Tak na tmu a ticho si musím počkat až do truhly :mrgreen:. Taky mi to pomáhalo, ale dvě děti a chlap od nevidím do nevím v práci :nevim: Tak aspoň lítám s tím mokrým hadrem…

• Citovat
  • Upravit
5misa6
9.9.11 20:15

Holky,já mám taky problém s bolesti hlavy,ale dnes je to k nevydržení,od rána jen sedím a ani nemluvím.A hučí mi v uších.Jsem těhu a tak žádné léky radši neberu.Ted mám obklad na hlavě a za krken mi to manža namazal větrovou mastí,nepomáhá,máte ještě nějaké rady či zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
4024
12.9.11 09:31

magham - pokud máš takové bolesti v hlavě při těh. dojsi si okamžitě k doktorovi můžeš to mít vysokým tlakem. Na nic nečekej a jdi on ti něco předepíše, aby to neohrozilo mimi a hlavně tebe, můžeš mít příznak preklempsie . To tě nechci strašit. Přejiti, aby se ti byrzo ulevilo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.9.11 09:41

Katyco,ted jdu do poradny,a řeknu mu o tom,jako to byly bolesti šíléné,a panadol sem neměla,prý se může v těhu.

• Citovat
  • Upravit
4024
12.9.11 09:44

Já jsem na tom byla stejně měla jsem obrovské bolesti hlavy a nemohla jsem ani spát za den tak 2 h šílené. Léky to ti nepovím já měla strach si vzít i paralen. V kolikátém jseš. Pokud to je tlakem neboj hned ti předepíše léky, může se stát, že tě bude chtít i hospitalizovat nesmlouvej rači si jdi na pár dnů lehnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.9.11 11:29

Říkal mi,že si mám koupit paralen.Tak pokud to nebude časté tak se to dá vydržet,ale kdyby něco tak si trochu dupnu,a už to budu víc řešit.

• Citovat
  • Upravit
4024
12.9.11 11:43

A měřil ti tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.9.11 12:14

Jo měřili,ale mám ho dobrý.

• Citovat
  • Upravit
4024
12.9.11 12:58

Tak zkus hořčík, pokud už nezobeš ten by ti měl pomoct :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.9.11 13:07

Nezobu nezobu,ale piju magnesku se divím,že mě ta tykev tak bolela:-)

• Citovat
  • Upravit
4024
12.9.11 13:13

Piješ dost pití přes den a také teplo od nohou to také dělá hodně jinak už opravdu nevím z čeho by tě ta hlava tak bolela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vachy22
25.2.12 01:08

Bolest hlavy

Ahoj mám stejné problémy jako ty mádi mě zastihne bolest hlavy také když se pořádně nevispím ale začal jsem brát preventivně hořčík a od té doby je bolest minimální

• Citovat
  • Upravit
708
25.2.12 08:51

Zdravím,nečetla jsem celou diskuzi,mám taky časté bolesti hlavy,zhoršilo se to po porodu,myslím si,že konkrétně já to mám od páteře pač malá se chce skoro pořád chovat(11 měsíců,10.5kg)!!!! Takže mazec,no a další věc,asi to mám i z toho,jak sedím u PC :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
25.2.12 08:56
madi píše:
Díky za reakce…
Já zatím nikde u dr. nebyla.. protože jsem měla po porodu klid a rozjelo se to zase pár měsíců zpátky, nejdřív občas, teď mě bolí hlava fakt každou chvíli :roll: Právě si taky myslím, že tam hraje roli dědičnost, mamka má to samé, akorát mnohem horší než já :cry:

Se zády problémy nemám, matraci máme novou :nevim:
Ale je fakt, že když to nechám rozjet víc, tak mě k tomu bolí ještě oči.. mám dost dioptrií na dálku, ale zase brýle mám slabší než bych mohla mít.. dr mi dělala podrobné vyšetření a na očích nic nenašla

Napadlo mě vyzkoušet homeopatika, ač tomu jinak moc nevěřím, ale tam jsem koukala, že je potřeba znát kde přesně to bolí a s tím jsem měla problém tu moji bolest napasovat do nějaké té kolonky, takže nic :nevim:

Někde jsem četla,že právě krční páteř je taková potvora,že má vliv i na oči :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.2.12 09:01

Já tím také trpěla, pak jsem šla k doktorce a ta mi řekla paralen a doma ležet jenže pořád nic. Trpěla sem tak pul roku. Už i mě samotné mi to lezlo na nervy, tak jsem kní zašla zase a ta mě poslala na CT tam mi zjistili uzliny v hlavě, a problém byl venku. Je to vážně otrava když vás pořád bolí hlava já to znám taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí