Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky,já mám taky problém s bolesti hlavy,ale dnes je to k nevydržení,od rána jen sedím a ani nemluvím.A hučí mi v uších.Jsem těhu a tak žádné léky radši neberu.Ted mám obklad na hlavě a za krken mi to manža namazal větrovou mastí,nepomáhá,máte ještě nějaké rady či zkušenosti?
magham - pokud máš takové bolesti v hlavě při těh. dojsi si okamžitě k doktorovi můžeš to mít vysokým tlakem. Na nic nečekej a jdi on ti něco předepíše, aby to neohrozilo mimi a hlavně tebe, můžeš mít příznak preklempsie . To tě nechci strašit. Přejiti, aby se ti byrzo ulevilo. ![]()
Katyco,ted jdu do poradny,a řeknu mu o tom,jako to byly bolesti šíléné,a panadol sem neměla,prý se může v těhu.
Já jsem na tom byla stejně měla jsem obrovské bolesti hlavy a nemohla jsem ani spát za den tak 2 h šílené. Léky to ti nepovím já měla strach si vzít i paralen. V kolikátém jseš. Pokud to je tlakem neboj hned ti předepíše léky, může se stát, že tě bude chtít i hospitalizovat nesmlouvej rači si jdi na pár dnů lehnou.
Říkal mi,že si mám koupit paralen.Tak pokud to nebude časté tak se to dá vydržet,ale kdyby něco tak si trochu dupnu,a už to budu víc řešit.
Nezobu nezobu,ale piju magnesku se divím,že mě ta tykev tak bolela:-)
Piješ dost pití přes den a také teplo od nohou to také dělá hodně jinak už opravdu nevím z čeho by tě ta hlava tak bolela. ![]()
Ahoj mám stejné problémy jako ty mádi mě zastihne bolest hlavy také když se pořádně nevispím ale začal jsem brát preventivně hořčík a od té doby je bolest minimální
Zdravím,nečetla jsem celou diskuzi,mám taky časté bolesti hlavy,zhoršilo se to po porodu,myslím si,že konkrétně já to mám od páteře pač malá se chce skoro pořád chovat(11 měsíců,10.5kg)!!!! Takže mazec,no a další věc,asi to mám i z toho,jak sedím u PC ![]()
madi píše:
Díky za reakce…
Já zatím nikde u dr. nebyla.. protože jsem měla po porodu klid a rozjelo se to zase pár měsíců zpátky, nejdřív občas, teď mě bolí hlava fakt každou chvíliPrávě si taky myslím, že tam hraje roli dědičnost, mamka má to samé, akorát mnohem horší než já
![]()
Se zády problémy nemám, matraci máme novou
Napadlo mě vyzkoušet homeopatika, ač tomu jinak moc nevěřím, ale tam jsem koukala, že je potřeba znát kde přesně to bolí a s tím jsem měla problém tu moji bolest napasovat do nějaké té kolonky, takže nic
Ale je fakt, že když to nechám rozjet víc, tak mě k tomu bolí ještě oči.. mám dost dioptrií na dálku, ale zase brýle mám slabší než bych mohla mít.. dr mi dělala podrobné vyšetření a na očích nic nenašla
Někde jsem četla,že právě krční páteř je taková potvora,že má vliv i na oči ![]()
Já tím také trpěla, pak jsem šla k doktorce a ta mi řekla paralen a doma ležet jenže pořád nic. Trpěla sem tak pul roku. Už i mě samotné mi to lezlo na nervy, tak jsem kní zašla zase a ta mě poslala na CT tam mi zjistili uzliny v hlavě, a problém byl venku. Je to vážně otrava když vás pořád bolí hlava já to znám taky ![]()
Tak na tmu a ticho si musím počkat až do truhly
. Taky mi to pomáhalo, ale dvě děti a chlap od nevidím do nevím v práci
Tak aspoň lítám s tím mokrým hadrem…