Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ne bohužel
A máš malé děti? Od kdy do kdy se to projevuje?
@Danikoof píše:
A máš malé děti? Od kdy do kdy se to projevuje?
nemám děti, ty bolesti mám cca tři týdny ![]()
@Anonymní píše:..změnilo se něco nebo někdo v tvém současném životě?
nemám děti, ty bolesti mám cca tři týdny
@Danikoof píše: ..změnilo se něco nebo někdo v tvém současném životě?
ne
Není to tvůj případ ALE?..ja sem musel spat celej tyden v praci a mel sem na vyber kde.Spal sem u sebe v kanclu ve staré budově. Večer to začalo. Ale fakt brutální bolest hlavy a věděl sem, že to není normální! Neusl bych. Prosil sem Ducha Svatého 15 min v kuse aby bolest zmizla. A zmizla. Krásně sem usnul. Věřím, že když ho poprosíš zmizne ta bolest. Popros Ho jakkoli v duchu ať ti pomůže.
Ahoj, jsou prosím nějaké bylinné směsi, které by od bolesti hlavy ulevily? Já jsem toho zkusila docela dost a nic moc mi nezabralo. Tak budu ráda za vaše rady.
Ahoj, já jsem si koupila migreen z topvet a ten mi teda pomohl. Jsou to právě bylinky, takže nic návykového. Zkus si ho koupit.
Aha, díky, podívám se na něj. Prosím tě, jak se bere? Preventivně nebo při obtížích? A po jaké době jsi pocítila úlevu?
Ahoj, chtěl bych se podělit o radu. Trpěl jsem velmi silnou migrénou Attacky 2-3× za týden, občas i se zvracením plachostí a v posledních měsících i zoufalstvím. Prášky léky vitamíny klidový režim, nic nezabíralo, masáže krční páteře. Nemohl jsem pracovat, ani si užívat s rodinou bez léků a stejně jen bolest hlavy zmírnily ale nezastavily. Před dvěma měsíci jsem si ze zoufalství koupil polštář za 4 500kč paní slíbila že mě hlava přestane bolet, klepal jsem si na čelo, ale stejně jsem se pro něj vrátil. 1,5 měsíce mě nebolela hlava, opravdu 65 dní jsem absolutně bez bolesti. Je to pro všechny doporučení, je to zázrak, život je zase super, každý den je nyní jako v novém těle. Je to nádhera.
víceméně od rána do večera, někdy mě to vzbudí i v noci