Časté bolesti hlavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
708
25.2.12 09:16
Bolest1 píše:
Já tím také trpěla, pak jsem šla k doktorce a ta mi řekla paralen a doma ležet jenže pořád nic. Trpěla sem tak pul roku. Už i mě samotné mi to lezlo na nervy, tak jsem kní zašla zase a ta mě poslala na CT tam mi zjistili uzliny v hlavě, a problém byl venku. Je to vážně otrava když vás pořád bolí hlava já to znám taky :roll:

A co ti na ty uzliny doporučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sikulka1
7.3.12 09:00

bolestt hlavy

A co ti na ty uzliny doporučila?

předepsala mi antibiotika ,ale jakoze zabrao to nachvili tet mam zase migreny takze to moc nepomohlo :) :,(

• Citovat
  • Upravit
708
7.3.12 09:03
sikulka1 píše:
A co ti na ty uzliny doporučila?předepsala mi antibiotika ,ale jakoze zabrao to nachvili tet mam zase migreny takze to moc nepomohlo :) :,(

Ahojky,no já teď právě mám bolesti pod očima a lícních kostí,přes den to bolí míň,ale na večer je to mazec,vždycky se mi motá hlava a je mi na zvracení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bolest12
9.3.12 16:05

tak to bych si radeji zasla k doktorovy a jestli ti nepomuze tak do nemocnice ja bych radeji lecila tet se taky chystam jit. Doktorka mi moc nepomohla :(

• Citovat
  • Upravit
tina2219
9.3.12 19:19

Ahojte, ja som bolesťami hlavy trpela od detstva. Po druhom pôrode prišli už aj migrény, tak 2-3 do mesiaca. Pred 3 rokmi som začala pracovať s doplnkami výživy na prírodnej báze, tak som niečo začala užívať hlavne na detoxikáciu. Asi po troch mesiacoch som zistila, že mňa už dávno nebolela hlava. Dnes už neviem čo je bolesť hlavy, a som veľmi rada, pretože tie migrény a bolesti boli strašné. Moj príspevok neberte ako niaku reklamu, ale je to moja osobná skúsenosť :)

• Citovat
  • Upravit
708
9.3.12 19:21
tina2219 píše:
Ahojte, ja som bolesťami hlavy trpela od detstva. Po druhom pôrode prišli už aj migrény, tak 2-3 do mesiaca. Pred 3 rokmi som začala pracovať s doplnkami výživy na prírodnej báze, tak som niečo začala užívať hlavne na detoxikáciu. Asi po troch mesiacoch som zistila, že mňa už dávno nebolela hlava. Dnes už neviem čo je bolesť hlavy, a som veľmi rada, pretože tie migrény a bolesti boli strašné. Moj príspevok neberte ako niaku reklamu, ale je to moja osobná skúsenosť :)

ahojky,mohla bys mi napsat do SZ jak se to jmenuje,nebo vložit odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markéta13K
16.6.12 01:39

Je mi 20 let a hlava mě bolí skoro každý den a nebo minimálně 4× do týdne…Přitom myslím, že spánku mam víc než dost a piji i hodně vody…Nemohli byste mi doporučit něco, co by mi pomohlo? Děkuju za odpověď

• Citovat
  • Upravit
2947
16.6.12 01:45
@markéta13K píše:
Je mi 20 let a hlava mě bolí skoro každý den a nebo minimálně 4× do týdne…Přitom myslím, že spánku mam víc než dost a piji i hodně vody…Nemohli byste mi doporučit něco, co by mi pomohlo? Děkuju za odpověď

Doporucila bych konzultaci s lekarem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.6.12 15:17

Ahoj všem. Já trpím bolestmi hlavy snad od puberty…v měsíci byly snad jen dva tři dny kdy mě nebolela, nebo jen lehce. Zašla jsem na neuro, podstoupila jsem všelijaké vyšetření a nic se nezjistilo. Doktorka mi napsala lék na epilepsii (netrpím jí) v malých dávkách a ejhle bolesti ustaly a nyní bolí jen před a po menzes a jen pár dnů což je únosné. Léky jsem nyní po roce vysadila a zatím se to drží ve stavu kdy jsem je brala. Doktorka mi radí homeopatika páč už neví jak mi pomoct na těch cca 10 dnů v měsíci bolestí kolem menzes (ant. neberu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka45879
17.11.13 11:26

Dobrý den je mi 15 let a poslední dobou mě často bolí hlava v čele.. Mám těžkou skoliozu a řeším to korzetem.. Často mě píchá v zádech i ve spáncích.. může to být ze stresu? Ve škole mi jeden kamarád řekl abych zatnula hlavu jako dala do ní tlak zkoušela jsem to často ale myslím že to není z toho.

• Citovat
  • Upravit
28.9.14 18:01

Ahoj, já jsem trpěla na migrény několik let. Když mě to chytlo, nemohla jsem dělat vůbec nic. Pomohl mi jedině spánek a někdy ani to ne. Byla jsem na různých vyšetřeních a na nic nepřišli. Nicméně doktor mi doporučil vysadit antikoncepci. Já jsem na to tehdy kašlala, říkala jsem si, že to tím určitě není a brala jsem ji dál. Před dvěma lety jsem však na antikoncepci změnila názor a rozhodla jsem se jí zbavit. A co se nestalo. Od té doby nic. Hlava mě zabolí jen hodně výjimečně a celkově se cítím nesrovnatelně lépe. Pokud berete antikoncepci a trpíte migrénami, zkuste vymyslet jiný způsob ochrany. Možná to pomůže.

Příspěvek upraven administrátorem 28.9.2014 22:11 - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.17 17:58

Možná někdo poradí, od středy mě neskutečně bolí hlava. Ne pořád, někdy hodinu, někdy dvacet minut, pak je chvíli klid. Někdy se mi i hlava zamotá, musím zastavit a být chvilku v klidu. Léčím se sníženou funkcí štítné žlázy-může to s tím souviset? K dr se chystám ve čtvrtek, kdy jdu na kontrolu se ŠŽ

• Citovat
  • Upravit
15659
17.2.17 18:49

Když si dáš coca colu ( pravou, ne Zero a ne Pepsi ), nebo sladké kafe, tak ta bolest povolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
17.2.17 19:57

..

Kdy tě bolí hlava? V 8.00 nebo 20.00?

Příspěvek upraven 17.02.17 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.17 19:59
@Jaji77 píše:
Když si dáš coca colu ( pravou, ne Zero a ne Pepsi ), nebo sladké kafe, tak ta bolest povolí?

kávu nevypiji, dělá se mi z ní špatně a když si dám coca colu tak bolest nepovolí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex