Časté horečky v 16 měsících - je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
29.7.16 18:17

@lucisuska opravdu neplaš. Vypadá to hrozně, ale oni to zvládnou.
Než půjde spát, tak vyvětrej, jestli to jde a zvlhči vzduch. Na spaní dej něco pod záda, ať neleží na úplné rovině.

• Citovat
  • Upravit
2528
29.7.16 19:22

A hlavně moc nepřikrývat, raději odkrytý aby šlo teplo ven, to mi řekli v nemocnici. Neboj, ten nurofen zabere a 38, 4 není nějak moc. Náš Kuba trpí na febrilní křeče a musím srážet už 37. Vy jste v pohodě. Bude dobře. Vím, že je to stres, já jsem úplně stejná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.7.16 20:19

@Billi to jsem všechno udělala, tak snad to bude dobré…:-(
@lucie.edgar není vůbec přikrytý, Nurofen má v sobě, tak snad zabral… Ale ten stres je strašný…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
29.7.16 20:28

Šikovná…drž se!!! Určitě to zabere neboj. Ráno napiš. Kdyby něco, tak pisni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
29.7.16 20:30

@lucisuska drž se a neboj se. Jo a nelekni se, podle mých zkušeností (a i podle info z nemocnice) často dětem vylítne horečka ve 3 hodiny v noci. Prý to je hodně časté.

• Citovat
  • Upravit
123
29.7.16 20:41

@Billi @lucie.edgar Děkuji holky za podporu!!! Musíme to zvládnout. Říkám si, že jsem jeho maminka, kdo jiný by ho měl podržet, když ne já…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
29.7.16 21:17

@lucisuska trochu pozde, ale mozna te trochu uklidnim, ja si s dcerou uzila horecek skoro rok i nekolikrat za mesic. Nic jineho ji nebylo (krom obcas vyssiho crp). Dle vseho pouze k zubum. A spicaky byly teda nejhorsi, mela klidne i 40, takte bud v klidu opravdu to muze byt k zubum. Rady uz zaznely, panadol 125 a nurofen sirup 5ml muzes pri nejhorsim po 3 hodinach. A jak nema pres 39, fakt bud v klidu. Jo a nam treba v noci pomahaly ponozky ve vlazny vode a nandat…jen fakt bacha kdyz ma studeny nozky/ruce…a davat hodne pit, klidne i studenejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.7.16 21:25

@saadet děkuji moc za rady a uklidnění!!! Taky to přičítám těm zoubkům, tak uvidíme. Minulý týden vylezl jeden, teď se dere druhý a taky jsou to špičáky…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
29.7.16 21:42

@lucisuska no hele nevim jestli je to „uklidneni“ ale dceri spicaky lezly nekolik mesicu :roll: a horecky byly nejhorsi u nich…no tak ci tak drzim palce at je brzy klid…jo a dceri ty horecky trvaly 2-5 dnu, nejcasteji 3 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
29.7.16 22:26

Teď mě ještě napadlo, že pokud malýmu ten sirup nesedí nebo je mu z něj už zle, tak kup Nurofen čípky a dávej ty. Mám je taky, protože když dávám sirup víc jak 2 dny, tak mi to už nechce a je to snažší a úplně stejný účinek. I v nemocnici jsem o to pak požádala, protože jsme ten sirup do něj nemohli dostat, tak ať se zbytečně netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
29.7.16 22:47

@lucie.edgar jen pozor v tom cipku je o dost mensi davka ibuprofenu…nez v tech 5ml…tudiz by nemusel vubec zabrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
30.7.16 14:24

@lucisuska tak co, jak jste to zvládli a jak je dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
3.8.16 13:43

Zvládli jsme to v pohodě a je z toho další zoubek…:-) Moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
3.8.16 13:46

@lucisuska super, to jsem moc ráda, jsi šikovná a gratulace k zoubku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí