Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, moje potize zacaly minuly tyden ve stredu, caste moceni, maleho mnozstvi moci, pocit, ze se pocuram a nakonec na WC jen par kapek. Nemela jsem zadne potize s palenim apod. ani teplotu. Doktorka mi vzala moc, ale az v 11 hodin, takze to nebyla ranni, v te vysly nejake bakterie, ale psali, ze je hodne redena, ze doporucuji prelecit ATB, protoze v ranni by to melo urcite vyssi hodnoty. Dostala jsem Zinnat 250. Zacala jsem je uzivat v patek a az temez do nedele jsem nepocitovala zadne zlepseni, v pondeli jsem si to uz docela pochvalovala, nenutilo me to tak na WC a ikdyz jsem sla, rekla bych ze normalne, dneska jsem si vzala posledni ATB a chvilema mam pocit ze se zase pocuram, pak je to zase par hodin ok.
Doktorka mi rikala, ze v pripade potizi me posle na urologii, ale tam se desim, jak dlopuho to bude trvat nez me objednaji.
Mate nekdo podobnou zkusenost? co to treba muze byt popr. jak si pomoci?
Ma smysl nejaky urinal apod.? Diky
Asi by to chtělo udělat znova kultivaci. Já ted resim taky akutní zánět. Sice jsem neměla takové potíže jako ty. Ale litala mi teplota v průběhu dne az ke 39 a bylo mi děsně zle. Na výsledky jsme čekala skoro týden. Ale me vyšli pozitivní dvě bakterie a čekalo se na citlivost. No dneska beru ATB druhy den. Zlepšení zatím nic moc, ale to jsem čekala. Je to brzo.
A zkus brusinky, urolog. čaj a hodně pít.
Je to takove zvlastni ze pul dne jakoby o nicem nevim a pak jdu behem odpoeldne nekolikrat a je to takove spise ucuravani, hruza…ke sve doktorce mam jit v pondeli na odbery moce i krve