Časté záněty močových cest u kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
494
6.1.12 16:04

jee, tak to jsem vůbec nevěděla,že je něco takového i pro malé děti. Já to tedy asi zkusím koupit pro mladší. Na cukr v tomhle ohledu asi dlabu. Já teda ani v cukrovinkách pro starší nejsem nějak moc přísná (ale ne, že by to jedla místo svačin). Já chci holkám hlavně najít něco, co jim fakt zabere a nebudou muset mít pořád atb…tak to vyzkoušíme a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10675
6.1.12 17:01

marocko jmenuje se to uroval megabrusinka a delaji to v baleni 200 a 500ml a je to registrovany, takze to probehlo klinickymi testy a je to od pul roku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
6.1.12 19:46

jj, díky moc, já už se dívala na internetu, v nejbližší době to půjdu koupit, budeš to teda malé dávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.1.12 20:11

Máš pravdumje to sladké až kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10675
8.1.12 11:37

marocko asi budu,ale ne kazdy den. Premyslim tak obden a hlavne na noc. Myslim,ze ty bakterie se nejvic mnozi v noci. Pres den prebaluju dost casto,ale v noci :think: Jak casto v noci prebalujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
8.1.12 19:22

Malá spala celou noc,takže jsem ji v noci nebudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
8.1.12 19:34

Já teda taky nepřebaluju v noci, obě dcery jsem přebalovala v noci jen asi v šestinedělí, protože často byly pokakané, ale teď už ne, dost na tom, že pořád k některé vstávám z různých jiných důvodů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10675
8.1.12 22:47

Ja teda taky neprebalovala,ale ted jsem zacala, protoze uz jsem z toho fakt psycho a nevim co uz delat vic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10675
8.1.12 22:48

Jinak jsem se zajimala o ty latkove pleny a nevim,jestli bych ji tim spis neuskodila. Neprijde mi to moc hygienicke :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.1.12 07:42

No A MĚ MUDRA NA NEFORLOGII ŘÍKALA,ŽE TÍM JAK POUŽÍVÁM JEDNORÁZOVKY,TAK ŽE TY NEJSOU PRODYŠNÉ A TA MOČ SE TAM ZAPAŘÍ A Z TOHO TY BAKťerie,teď ovšem,kde je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10675
9.1.12 11:07

Ja si to taky myslela. Jenze jsem zjistila,ze ty latkovy davas do nepromokavych kalhotek,ktery sice prezentuji jako ze je to prodysny,ale kamoska rikala,ze mala pod tim mela vzdycky srazenej pot,ze ta kuze stejne nedycha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.1.12 12:21

No vidíš,já si to myslím taky.V noci než šla spát dostala pampersku a pak hned ráno šup do kalhotek.My jedeme na nefrologii v únoru a jsem zvědavá jak dopadneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
9.1.12 19:19

já si zase říkám, že u těch látkových je blbé, že pak to dítě leží vyloženě v mokru, takže to aby se přebalilo alespoň tak dvakrát za noc, u těch jednorázovek by se moč měla změnit v gel, ale taky nevím, jak je to s tou prodyšností…Ale představa, že obě dcery v noci přebaluju je teda dost šílená :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.12 16:37

Ahoj holky,
dcera má podruhé zánět moč. měchýře a jsme odesláni na vyšetření a UTZ. A řekli nám, že nalačno. Já ale ještě pořád kojím, tak by mě zajímalo, to ji nemůžu ani nakojit? nebo v kolik v noci naposled? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1183
7.12.12 16:48

Nalačno mimču moc nevysvětlíš a než aby mi někde řvalo hlady jak tygr a vztekalo se až k nepříčetnosti / a jako, že moje by se teda fakt vztekalo fest/, tak bych nakojila. Když naplánuješ poslední kojení tak na tu dobu aby vyšetření proběhlo tak ty 3 hod. po kojení, tak to asi snad nevadí, to už zas bude mezitím lačné a mohlo by vám to vyšetření tak akorát vyjít než bude další krmení. Já bych to tak udělala, naši malou by nalačno teda nevyšetřili, jak by nespolupracovala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí