Často sama

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
27.6.10 23:57
Ploxi píše:
zuzka.mamka píše:
Ploxi píše:
vitecek píše:
Víš,Ploxi..i tak ti závidím..Já sice zůstala blízko mámy,ale než jsme domek dostavěli,umřela mi a chybí mně hrozně moc. A ty jí sice vidíš jednou za čas,ale máš ji..můžeš ji kdykoliv slyšet,zavolat jí. Tak třeba ti aspoň trošku pomůžu vidět to z té lepší stránky. :wink:
Ale i tak ti rozumím a chápu tě.Také mě vždycky zabolí,když dcera přijde od kamarádky,protože ona „šla k babičce“, nebo když od jiných maminek slyším „babička pohlídá“.
A nemohla bys zajet za rodiči častěj..? Píšeš,že jste s malým i několik dnů v kuse sami..tak co někdy vyrazit právě na tyhle dny k rodičům?
Tvůj příspěvek mi „pomohl“ (určitě víš jak to myslím), představa, že by na světě nebyla mamka je děsná, stačí, že mi odešel taťka. Taky mě napadlo, že bych tam mohla jet na pár dní, ale autem si netroufnu, je to daleko, nevyplatí se to jet na 3 dny a pak, i kdybych jela na dýl, byl by tu manžel sám, když by měl volno a to on nechce. Každopádně ty to máš horší, uznávám, je mi to líto :-(
já vím že to není to samé jako opravdové setkání, ale třeba se tady právě rodí nový klub odložených žen :mrgreen: :mrgreen: a když budeš zas smutná, mužeš skočit sem, a vypovídat se
zuzko.mamko, to není špatnej nápad :-) :potlesk:

můžem si založit třeba skupinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
28.6.10 00:01

Holky to není přesný odložené ženy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
28.6.10 00:02

no mám ještě jednu radu, mě pomohl skype, kup si webkameru a tvá mamka jestli má možnost tak taky a jste spolu jako na dvoře :lol: my takhle kecáme tak 2 krát týdně a je fajn, že se i vidíme, že nemluvím jen do černý obrazovky. Dokonce mě ukazuje psa co má a máve mě tlapkou :lol: vystřídá se u toho celá rodina a tak mám pocit, že tam sedím s nima a až mě omrzí řeknu, že končím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
28.6.10 04:04

Zdravim vas tady, mam podobnou situaci jako mnohe tady z vas. Taky mam daleko rodinu akorat s tim rozdilem, ze ziji az v Italii a rodinu vidim jen, kdyz priletim do Ceska a nebo me moje rodina navstivi v lete na par dni…jinak jak uz tady nekdo psal se vidame pres skype, piseme si pres icq ci facebook. Nevim co bych si pocala kdyby neexistoval internet.. taky jsem tady zena v domacnosti, nemuzu si stezovat, mam pekny zivot, ale nudim se a citim se nekdy strasne sama tady mentalita italu uplne jinaci..a taky tady nemam zadne kamaradky, nejak tem italkam nemuzu prijit na chut. Mam tady jen rodinu od meho pritele, ktera je diky bohu skvela. Ale vi te jak to je, ne o vsem si muzete vykladat s jeho sestrama ci bratry…ale bohuzel..vybrala jsem si sveho partnera, vybrala jsem si zivot s nim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
28.6.10 07:51

ploxi,úplně tě chápu,já bych bez vlastní mamky umřela,bydlíme od sebe asi 1 metr,máme domky vedle sebe,vidíme se prakticky pořád a pořád kecáme a v týdny když je v práci tak mi dokonce volá a já jí,protože si prostě s ní potřebuju pokecat,mamka to má doma s chlapem na hovno,je nasranej na celej svět,já mám zase partnera pořád v práci,takže máme aspoň sebe po ruce,…no ale ta vebkamera,tu si určitě pořiď,aspoň budete s mamkou v kontaktu,uvidíte se a tobě to pomůže a povzbudí,…pokecáte a ty se budeš těšit až s mí pokecáš znovu…ikdyž to nenahradí přímý kontakt,ale aspoň tak je to fajn…jinak bych se taky hlasila do klubu osamělých mamin,kromě mojí mamky,jsme pořád,ale pořád sami doma v baráku :oops: ,partner dře jak oteklej za takovou almužnu… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
28.6.10 08:06

Já myslím, že je to spíš tím, že máš na mateřské málo organizovaného času a pak máš čas na stýskání :-) Měla jsem to podobně - ale ne po rodině. Jak bude syn větší a Ty se vrátíš do práce nebo si pořídíte další dítko a budeš v jednom kole, nebudeš mít na podobný myšlenky čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
28.6.10 09:14

jé holky to vám závidím,že máte s mamkama a se svýma rodinama takovýhle pěkný vztah a ještě je vám po nich smutno…u mě je to naopak já jsem ráda,že jsem od našich utekla a teď v srpnu to bude rok co jsem u nich nebyla.Smutno mi po nich není.Občas sem přijede matka a bráchové ty k nám jezdí často :palec: ,ale jinak jsem ráda,že tam nemusím na ptce zvědavá nejsem vvůbec…
Já jsem tad :palec: už 8 let za tu dobu mám hodně kamarádů,kamarádek,známých… takže snad až budu vozit kočárek tak se určitě někdo najde… Jinak teď v těhu jsem taky furt sama,ale je to tim,že nikam nemůžu a nikam nechodím a nikoho si nezvu :-? ,prostě chci mít klid :wink:
Já bych teda začala s malým chodit na kurzy plavání,do baby klubů,břišní tance s miminkama a tak a uvidíš určitě se brzy seznámíš s nějakou mamkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
28.6.10 09:52

Jo, taky jsem se takhle odstěhovala. Je to na palici, musím se pořád něčím zaměstnávat a už se těším, až budu mít druhé děcko a za a) budu mít víc práce a na stesky nebude tolik času, za b) to první už bude umět trochu mluvit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
28.6.10 10:07

Ahoj holky, mám taky podobnou situaci, už jsem si stýskala na jiné diskuzi (že Zuzko :mrgreen: ). Já jsem zatím bezdětná, ale přestěhovala jsem se za přítelem a prací do zapomenutého kraje a jsem tady taky pořád sama. V práci je dost mladých lidí, ale spíš hlavně kluků (ti jsou fajn, ale prostě ženská je ženská) a holky jsou tu jen dvě, z toho jedna odchází na mateřskou tento týden a navíc obě bydlí jinde než já. Takže na pokec mimo práci to moc není. V naší dědině vlastně ani žádnou holku neznám. A protože plánujeme snažení, tak mě to do budoucna děsí, co budu celé dny dělat sama doma s mimčem. Nikam se tady nedá jít, cvičení je až v Jeseníku, což je od nás cca 20 km. Rodiče mám skoro 100 km daleko, navíc je teda pravda, že to u nich moc neklape, takže jsem ráda, že tam nemusím být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
28.6.10 16:49

Ahoj holky,tak to ja mam 5.mesicni holcicku a odstehovala sem se do Chorvatska.....pritel porad v praci.Ale diky male sama nejsem,teda ne uplne.

• Citovat
  • Upravit
janibubi
28.6.10 16:50

Tak zalozime si tu diskuzi???????????

• Citovat
  • Upravit
Ploxi
28.6.10 20:43
janibubi píše:
Tak zalozime si tu diskuzi???????????

Ahoj, já jsem pro !!! Bylo by fajn si tu pokecat, ale nevim, jak se ta skupina zakládá…nebo se může pokračovat v této diskuzi?

• Citovat
  • Upravit
Ploxi
28.6.10 20:46
Lasicka píše:
Já myslím, že je to spíš tím, že máš na mateřské málo organizovaného času a pak máš čas na stýskání :-) Měla jsem to podobně - ale ne po rodině. Jak bude syn větší a Ty se vrátíš do práce nebo si pořídíte další dítko a budeš v jednom kole, nebudeš mít na podobný myšlenky čas…

Lasičko, to mně taky napadlo, že to bude tím neorganizovaným časem. Myslím, že až budeme mít druhé mimi, budu v jednom kole, že nebude čas na stýskání a docela se na to těším. Nebo až si s malým víc pokecám, bude to taky o něčem jiným, teď pořád zatim jen mrčí…

• Citovat
  • Upravit
10052
28.6.10 22:03

já jsem taky pro, už to někdo udělal??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
28.6.10 22:13

No já mám rodiče 100km a taky mi mamča moc chybí a taky už mi párkrát přišel astronomickej účet za telefon protože když už je to zlí tak jí vždycky volám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí