Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ty bláho. Moooc gratuluji. Můžu se zeptat? přirozenou cestou?
u nás bydlí čtyřčata, a to ještě měli dvě děti před tím než se narodila.Je to prý fuška ale zvládají.
já muzu rict, ze pro m bylo umeni donosit dvojcata, bylo to fyzicky hodne narocne, zacala jsem se otvirat 23tt, bylo mi zle, nemohla jsem chodit, rozzetupovaly se mi kosti, proste radost. polezela jsem si v nemocnici, kde jsem mela kapacky, aby netrvrdlo bricho, nebyly stahy, kluci dostali kortikoidy, aby to zvladly plice… takze doporucuju si to rozmyslet, rodila jsem 33+5, praskla mi voda…
ted cekam dalsi mimi a je to zahul, treba nemuzem chodit ven, bydlime v byte, v druhem patre bez vytahu a ja proste nezvladnu oba donest ke kocarku, po cisari jsem mela stejny problem 2 mesice, jo a kdyz to slo, tak jsem odnesla jednoho, vylezla schody a nez jsem prinesla druheho, tak jsem se modlila, aby nekdo toho prvnihio neukradl…lidi jsou tu fajn, ale nikdy nevis…
Ségra byla od 28 tt v porodnici, snažili se to udržet co nejdéle, nakonec rodila 33+0…a kluci to zvládli naprosto perfektně ![]()
Budu vám holky držet palce, a dopadne to dobře, uvidíte!! ![]()
Wau, to je super, bude to hodně práce, ale za zdravý dětičky to stojí. Přeju bezproblémový a co nejdelší těhotenství ![]()
Moc gratuluji
, je to krásné. Pokud si myslíte, že tři zvládnete není důvod k redukci. Představte si jen jak to bude krásné, až všechna robátka přiběhnout pro obejmutí, prostě nádhera. ![]()
Jééé, moc gratuluji, to je bezva. Já mám jenom dvojčátka plus staršího a je to úúúžasný, fakt bomba. Budete mít sice trojitou starost, ale dostanete tři pusinky, troje obejmutí, nádhera
![]()
Moc vám holky držím palečky, ať vše zvládnete, vydržíte co nejdéle a máte zdravý dětičky ![]()
PS: Na redukci bych šla jen ze zdravotních důvodů, jinak ne ![]()
Holky ani nevíte jak člověku udělá radost,když napíšete hezký věci ![]()
Zakladatelka už nenapsala,škoda.Určitě má lepšího doktora než já achjoo.
Lemaz já je mám po II.IUI
Janinkaz ještě jednou moc moc děkuju za oblečky(poslala jste mi i hodně navíc) ![]()
market, určitě se nenech od žádného doktora do ničeho tlačit ![]()
Jak říkám, trojčata je záhul, ale krásný záhul ![]()
Holky, já myslím, že si tu z nás zase někdo střílí.
Nechci být nepřející, ale já zakladatelce prostě nevěřím. Když se jí podíváte do profilu, uvidíte, jaké diskuse zakládala dříve. Nikdy do „své“ diskuse po jejím založení nepřispěla. Taky uvádí různé věky svého partnera. Dívala jsem se kvůli té vložené fotce v úvodním příspěvku a fotce v profilu. Prostě nevěřím.
Pokud se pletu, tak se omlouvám.
A market.dch držím palce, ať to dobře dopadne, prožije příjemné těhotenství a narodí se jí zdravá děťátka.
Rhiannon to jsou krásný smolíčkové pacholíčkové
jsi určitě pyšná tetička.Taky posílám fotečku,každé miminko má svůj domeček
Příspěvek upraven 18.11.10 v 18:53
market, krása
![]()
Moc ti držím palce, ať je všechno bez komplikací ![]()
Jinak - ségra se chystá časem zřejmě ještě na jedno
Doufá, že už bude opravdu jenom jedno
![]()
Jumo
tak to sem už raději nebudu psát,aby ze mě netahala informace a pak je někde nepoužila,raději smažu i fotku z ultrazvuku