Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dlouho jsme čekali a nakonec trojčata jsem štastna
![]()
Tak to moc gratuluju, bude to sice záhul, ale 3 štěstíčka za to stojí
Ty bláho, trojnásobná gratulace, to teda bude fuška, ale bude to krásný ![]()
Jééé, také moc gratuluju:)
Takové 3 uzlíčky, to bude nádhera!!! Ale taky záhul, ale stojí to za to…
V kolikátém jsi tt?
Kokinko mě v pondělí naznačila MuDr.také tři,dnes se to potvrdilo na 100%.Ale hned mluvila o redukci ![]()
Kokinko velice moc gratuluju
,hluboce smekam a hlavne preji moc moc zdravicka a stesticka.
Velká gratulace!
Marketdch proč redukce??? - ze zdravotních důvodů?
nene Sluníčko jsou to zatim dutinky,a všechny tři jsou krásný,velký i HCG je v pořádku.Ale MuDr.do mě začala hustit všelijaká rizika a tak jsem z toho špatná.Přitom nám s manželem nic nebrání v tom mít všechna tři i se těšíme.
proto jsem se chtěla zeptat Kokinky jestli má v tomhle lepší MuDr.Nevím zda ji nemám změnit,aby mě zbytečně zase příště nestresovala
Příspěvek upraven 18.11.10 v 17:08
Tak to moc gratuluju a posílám hodně sil, budeš je určitě potřebovat ![]()
Pokud vám nic nebrání a těšíte se na ně, tak se nenechejte zviklat. Vyslechněte si všechno, co vám mudra říká a pečlivě to zvažte. Pokud se rozhodnete redukci odmítnout, nenechte se do ní dotlačit. Jste dospělí a rozhodnout se snad musíte sami! I za cenu změny gynekologa..
Btw., jednou jsem viděla v praxi čerstvě narozené trojčátka a všechny měly (byly to holky) skoro tři kila. Taky paní doporučovali redukci a ona byla šťastná, že tlaku nepodlehla.
Přeji oběma, jak zakladatelce, tak market zdravá miminka!!! ![]()
market.dch píše:
Kokinko mě v pondělí naznačila MuDr.také tři,dnes se to potvrdilo na 100%.Ale hned mluvila o redukci
Vyslechla bych si názor i jiného lékaře. Samozřejmně, že rizika jsou, ale je to jen na vás
Gratuluju!!!
Ségra trojčátka má, teď už 20měsíční ![]()
Taky jim doktorka říkala o redukci, ale ona se rozhodla že ne a je teď šťastná, i když je to záhul ![]()
lleennttiillkkaa píše:market.dch píše:Vyslechla bych si názor i jiného lékaře. Samozřejmně, že rizika jsou, ale je to jen na vás
Kokinko mě v pondělí naznačila MuDr.také tři,dnes se to potvrdilo na 100%.Ale hned mluvila o redukci
Ségře o tom říkal každý lékař
Oni prostě musí upozornit na rizika a s trojčaty ta rizika prostě jsou…každopádně matka se má právo vždycky rozhodnout sama
Nehledě na to, že při redukci může dojít k poškození ostatních plodů, nebo dokonce potratu…
Kočky přečtěte si knížku MammaMia od Jackie Cluneové, je to o trojčatech, pravdivé ze života. Je tam všechno, radosti i starosti.