Čekáme trojčata

27
18.11.10 16:33

čekame trojčata

dlouho jsme čekali a nakonec trojčata jsem štastna :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
18.11.10 16:44

Tak to moc gratuluju, bude to sice záhul, ale 3 štěstíčka za to stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.11.10 16:45

Ty bláho, trojnásobná gratulace, to teda bude fuška, ale bude to krásný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
18.11.10 16:47

Jééé, také moc gratuluju:)

Takové 3 uzlíčky, to bude nádhera!!! Ale taky záhul, ale stojí to za to…

V kolikátém jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
market.dch
18.11.10 16:48

Kokinko mě v pondělí naznačila MuDr.také tři,dnes se to potvrdilo na 100%.Ale hned mluvila o redukci :cry:

• Citovat
  • Upravit
17026
18.11.10 16:50

Kokinko velice moc gratuluju :kytka: ,hluboce smekam a hlavne preji moc moc zdravicka a stesticka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.10 16:55

Velká gratulace!
Marketdch proč redukce??? - ze zdravotních důvodů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
market.dch
18.11.10 17:00

nene Sluníčko jsou to zatim dutinky,a všechny tři jsou krásný,velký i HCG je v pořádku.Ale MuDr.do mě začala hustit všelijaká rizika a tak jsem z toho špatná.Přitom nám s manželem nic nebrání v tom mít všechna tři i se těšíme.
proto jsem se chtěla zeptat Kokinky jestli má v tomhle lepší MuDr.Nevím zda ji nemám změnit,aby mě zbytečně zase příště nestresovala

Příspěvek upraven 18.11.10 v 17:08

• Citovat
  • Upravit
18.11.10 17:05

Tak to moc gratuluju a posílám hodně sil, budeš je určitě potřebovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.11.10 17:08

Pokud vám nic nebrání a těšíte se na ně, tak se nenechejte zviklat. Vyslechněte si všechno, co vám mudra říká a pečlivě to zvažte. Pokud se rozhodnete redukci odmítnout, nenechte se do ní dotlačit. Jste dospělí a rozhodnout se snad musíte sami! I za cenu změny gynekologa..
Btw., jednou jsem viděla v praxi čerstvě narozené trojčátka a všechny měly (byly to holky) skoro tři kila. Taky paní doporučovali redukci a ona byla šťastná, že tlaku nepodlehla.
Přeji oběma, jak zakladatelce, tak market zdravá miminka!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
18.11.10 17:10

Jéjka moc moc moc gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27259
18.11.10 17:10
market.dch píše:
Kokinko mě v pondělí naznačila MuDr.také tři,dnes se to potvrdilo na 100%.Ale hned mluvila o redukci :cry:

Vyslechla bych si názor i jiného lékaře. Samozřejmně, že rizika jsou, ale je to jen na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.11.10 17:23

Gratuluju!!!

Ségra trojčátka má, teď už 20měsíční :wink:
Taky jim doktorka říkala o redukci, ale ona se rozhodla že ne a je teď šťastná, i když je to záhul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.11.10 17:24
lleennttiillkkaa píše:
market.dch píše:
Kokinko mě v pondělí naznačila MuDr.také tři,dnes se to potvrdilo na 100%.Ale hned mluvila o redukci :cry:
Vyslechla bych si názor i jiného lékaře. Samozřejmně, že rizika jsou, ale je to jen na vás

Ségře o tom říkal každý lékař :nevim: Oni prostě musí upozornit na rizika a s trojčaty ta rizika prostě jsou…každopádně matka se má právo vždycky rozhodnout sama :wink: Nehledě na to, že při redukci může dojít k poškození ostatních plodů, nebo dokonce potratu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
18.11.10 17:31

Kočky přečtěte si knížku MammaMia od Jackie Cluneové, je to o trojčatech, pravdivé ze života. Je tam všechno, radosti i starosti.

http://www.eruditus.cz/…e-s-trojcaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky