Poznáte někdo z ultrazvuku pohlaví? Holka/kluk

363
18.11.10 11:16

Poznáte někdo z ultrazvuku pohlaví?Holka/kluk

Ahojky všem,

poznáte někdo z ultrazvuku co to bude? Holčička nebo chlapeček? Je to z 15+6 tt.
Je to v tomhle týdnu 100% určující?

http://alca99.rajce.idnes.cz/BC-skola/#…

Děkuji moc za vaše názory:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FloraBolger
18.11.10 11:23

K fotečce se vyjádřit nemůžu (poznám prd :lol: ), ale jestli je to takto brzo určující.....no na velkém UZ mi před 5ti lety řekli, že se jedná pravděpodobně o holčičku (podotýkám, že to bylo v nemocnici a měli tam slušný UZ). A podle metříku vidíš, jak to dopadlo :nevim: . U Berunky se doktor nechtěl k pohlaví vyjádřit dřív jak při UZ ve 30.tt. Říkal, že dřív je větší možnost se splést. A je fakt, že se potom „trefil“ :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
15404
18.11.10 11:27

No, já tedy taky nic nepoznám :wink:

Ale v 15+6 bych nic na 100% netvrdila. Nám doktorka řekla v 15 tt, že to vypadá ASI na chlapečka, pak to jen potvrzovali a potvrzovali…ale vím o maminkách, u kterých to nebylo jasné ani po několika UTZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.10 11:31

Ta fotka je hrozně malá,nedá se bohužel ani blíž laickým okem určit,co je co,natož pak pohlaví. V těchto týdnech by to už určit šlo,u nás nám to dr už 100 % určil,ale viděli jsme vče tak nějak v souvislostech a podrobně. Měla jsi se narovinu zeptat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
18.11.10 11:46

Fotka je hodne nejasna :nevim: Dr. ti k tomu nic nerekl? Jinak zalezi na pristroji a na zkusenosti dr. Ja chodila do Podoli a tam mi pohlavi urcovali vzdycky v 16.tt. (treba v 15+1) a vzdycky to byla pravda. Poznala jsem to i ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
18.11.10 11:48

nevim kde co mimi ma skus trochu popsat foto snad pomuze i ostatnim na tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473

bohužel nevím,já se v tom nevyznám,poznám jen hlavičku :lol:
mě tehdy tvrdili že je to holka..a byl to nakonec kluk,na sále teda trochu šok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363

Odpověď doktora

Právě, že v tomto týdnu mi dr. řekla, že to bude chlapeček, avšak v 17+ 6tt. mi zase řekla, že už si tím tak jistá není, že chlapečka tam nevidí. Tak teď nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
18.11.10 11:52

popis

Tak údajně levá starna UZ je hlavička a v pravo je mezi nožkama vidět pohlaví… jenže z jakého řezu je fotka pořízena jestli od vrchu či ze spodu, to nevím…
Myslela jsem si,že má někdo podobnou fotku z tohoto týdne a tak to i může porovnat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.11.10 11:54

No bud je tam kavovy zrno jak hrom, nebo pupecnik :D Nebo pinda a pak je to jasny. Ale kolikrat mate ten pupecnik. Jestli tam nevidi kluka, tak co tam videla? U horsich UZV se to fakt nekdy pozna az na sale ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
18.11.10 11:55

Ja tam vidim kulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.11.10 11:58

Tak jestli je to, co si myslim, tak kavovy zrno vidim. Ale jiste ti to nereknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
18.11.10 11:58

dá se to poznat, v 16tt nám řekli kluka a je to kluk - pokud se pěkně natočí, tak je to cekem směrodatné - nejsem odborník a na fotce vidím, co je co, ovšem se mi zdá, že má nožky zkřížené přes sebe :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
18.11.10 12:04

nevidim nic podle mne je taky brzo a fotka nestači pri určeni pohlavi musi lekař najit UZ zadeček a zamirit se pořadne na pohlavni organy neni to jan tak.poprve jsem videla pohlavi ve 20tydnu i lekař.pak pred porodem na UZ.preji zdrave krasne dite a pohlavi??jake si prejete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
18.11.10 12:24

nooo se přiznám, že nějak nevidím, kde má hlavu a prdelku :oops: :mrgreen: ale jsem marod, několik dní nevyspaná a fňárá mi tu malý …
aleeee-v 16.tt se mi taky díval na pohlaví-řekl mi ho (chodím na špitál, takže utz perfektní), ale dodal k tomu, že je to ještě brzy, že zrovna tento týden je takový, že to ještě ty mimča mají dost podobné, že je to zatím velmi předběžné. Ale zůstalo to tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí