Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janie1986 pohlavi nejde vubec videt…takze 50 na 50…az budes mit fotku pohlavi, tak by se o tom dalo diskutovat
Jo já jsem na pohlaví odborník…doktor mi v 25tt řekl vidíte to? Říkám co? A on no tyhle dvě podlouhle ovály říkám no takže co to bude?? A on mi říká: proboha ženská viděla ste někdy v životě koule
takže tolik k mé odbornosti přes pohlaví ![]()
@samanta2208 píše:
Jo já jsem na pohlaví odborník…doktor mi v 25tt řekl vidíte to? Říkám co? A on no tyhle dvě podlouhle ovály říkám no takže co to bude?? A on mi říká: proboha ženská viděla ste někdy v životě kouletakže tolik k mé odbornosti přes pohlaví
@Janie1986 špatná fotka, to musí být záběr mezi nohy a ne z profilu. To je nějaký 16tt ne
ale miminko to je ![]()
Holky tak jdu s názorem za váma, byla jsem na screeningu ve 13 tt a doktor mi řekl na jistotu že je to holka, ale ať to neříkám svému gyndaři, že prý to chce říkat sám. Tak jsem dnes byla u svého gyn jsem v 16 tt a říkal, že neví, že to můžou být zbytnělé stydké pysky, ale že neví, že se tedy přiklání k holčičce. Jak to, že doktor ve 13 tt si byl jistý a tento není?
Vidím tam rodné číslo Jany Tenglové a divím se, že se někdo nebojí zveřejňovat takto citlivé údaje. ![]()
@Lamátko záleží na zkušenostech lékařů, ti co dělají screeningy většinou to znají mnohem lépe. mě genetik říkal že ani mezi nožičky nekouká ale stačí vidět postavení pánve ![]()
@Šmoulice píše:
@Janie1986Jo je tam něco vidět. Nejspíš to bude dítě
myslíš?
![]()
@samanta2208 píše:
Jo já jsem na pohlaví odborník…doktor mi v 25tt řekl vidíte to? Říkám co? A on no tyhle dvě podlouhle ovály říkám no takže co to bude?? A on mi říká: proboha ženská viděla ste někdy v životě kouletakže tolik k mé odbornosti přes pohlaví
Misto pohlavi zadtinuji stehenni kosti, takze tezko tam neco poznas to by musela byt fotka ze spoda, ze zhora a ne z boku
Misto pohlavi zadtinuji stehenni kosti, takze tezko tam neco poznas to by musela byt fotka ze spoda, ze zhora a ne z boku