Intenzivní jednorázová křeč

683
17.11.10 19:26

intenzivní jednorázová křeč

Ahoj,
potřebuji uklidnit… Jsem v 18tt
Ležela jsem na posteli a pak vstala,možná trochu prudčeji a dostala jsem šílenou křeč do pravého podbřišku, asi tak na 2sekundy. Šíleně jsem se lekla, bylo to fakt intenzivní, až jsem spadla, naštěstí zpátky na postel…Teď mám strach, jestli se tam miminko nějak neskříplo.
Možná hysterčím zbytečně, ale nikdy předtím se mi to nestalo. Bylo to úplně jiné než např. píchnutí po kýchnutí či kašli…
Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9172
17.11.10 19:32

jojo, mě se to stávalo taky, když jsem se rychle napnula, nebo zapřela při vstávání, překulení v posteli. S dítětem to nemá nic společného, jsou to jen břišní svaly, které se rozevírají do stran, pak po porodu je potřeba posilovat, aby se dostali zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.11.10 19:35

Ahoj, přesně s těhu to nemá nic společného. Mě tyto křeče občas chytnou. A navíc mě dost často chytá i křeč do kyčle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.11.10 19:43

Ahoj, je to úplně normální a v těhotenství běžné :wink: Děje se to přesně jak píšeš - při kašli, kýchnutí, při prudkém zvednutí, při prudkém otočení se na posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
17.11.10 19:46

mě se to stalo už několikrát.Vždycky při kýchnutí,taky jsem se vyděsila,byla to příšerná bolest.Jsem ráda,že tady holky vysvětlily,že je to normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.11.10 19:51

jj,taky znam.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
17.11.10 19:56

Díky moc za vaše příspěvky, hned jsem klidnější. :dance: Nakazila jsem svým šílením i manžela, tak mu jdu říct, že to snad nic vážného nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
17.11.10 19:59
Pettulle píše:
Ahoj, přesně s těhu to nemá nic společného. Mě tyto křeče občas chytnou. A navíc mě dost často chytá i křeč do kyčle :zed:

Křeče do kyčlí mám také a celkem často, ale to mě tak neděsí, jak když to je v břiše…

Příspěvek upraven 17.11.10 v 20:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
17.11.10 20:01

A myslíte, že by na to pomohl hořčík? Kvůli tvrdnutí břicha jsem začala v pondělí pít 1,5l Magnezie denně, tak snad to pomůže… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.10 20:06

Také jsem to v těhu měla. Je to velmi nepříjemné, ale neboj, miminku to neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.11.10 20:35
elziska píše:
Pettulle píše:
Ahoj, přesně s těhu to nemá nic společného. Mě tyto křeče občas chytnou. A navíc mě dost často chytá i křeč do kyčle :zed:

Křeče do kyčlí mám také a celkem často, ale to mě tak neděsí, jak když to je v břiše…

Příspěvek upraven 17.11.10 v 20:04

vim, že křeč v těhu dokáže vyděsit, jenže já těhu nejsem a mám je :-( ale nejsou tak častý jako ty kyčlový, taky bych s tím ráda začala něco dělat, ale k dr. se mi nechce a nevim co by mohlo pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.11.10 20:45

taky se mi to stalo v těhu.chtěla jsem vystoupit z auta a při tom pohybu se mi něco na levé straně podbříšku skříplo byla to šílená bolest která m, nedovolila se narovnat.takže jsem dlouhou dobu strávila u auta v předklonu.
:-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
17.11.10 21:11

To jste mě fakt uklidnili, že je to tak časté. Já se opravdu lekla, stalo se mi to poprvé (a doufám, že naposled).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí