Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sarkapifkova no podle te první fotky, myslím kluk, co říkal doktor?
@kopejka píše:
@sarkapifkova no podle te první fotky, myslím kluk, co říkal doktor?
paní doktorka se nevyjádřila :-/
Také si myslím, že kluk, na první fotce, mě příjde, že úhel pohlavního pahorku směruje více nahoru.
@sarkapifkova píše:
paní doktorka se nevyjádřila :-/
No podle toho pahorku si myslím, že kluk, ale uvidíš to na 100% ve 20tt
@kopejka píše:
No podle toho pahorku si myslím, že kluk, ale uvidíš to na 100% ve 20tt
Nene… 100% to uvidí až na porodním sále ![]()
@Šmoulice Přesně, ve 20 tt, už je to blíže pravdě než v tom 12tt, ale 100% to je až když dítě příjde na svět ![]()
Já mám dvě dcerky a pamatuji si u druhé dcerky, jak mi pan dr. ve 12tt říkal, že na 70% dle jeho odhadu, jeho oka, intuice a pár vědomostí si myslí, že je to holčička, prý, že jestli vidím tento úhel pohlavního pahorku, který směřuje více dolů a kdyby to byl kluk, tak pahorek směřuje více nahoru. No a od 20tt, jiný pan dr. mě potvrdil pohlaví a rovnou pohlaví označil i do těhotenské průkazky. Ale stopro je to vždy až, když je miminko venku.
@Šmoulice píše:
Nene… 100% to uvidí až na porodním sále
Jsem naivní a nevěřím, že se v dnešní době ještě dobrý doktor splete ![]()
@kopejka píše:
Jsem naivní a nevěřím, že se v dnešní době ještě dobrý doktor splete
To by jsi koukala, kolikrát se doktor splete… Jedni známí měli mít 100% holčičku, tak vše růžové a nakonec se narodil Jiří ( po tátovi, jelikož v tom šoku honem nevěděli, jaké jméno dát ).
@Šmoulice tak u holky mi řeklo pět nebo šest doktorů nezávisle na sobě, že je to holka a mám ji, teď prý kluk, ale všechny utz, mi dělala moje dr, ale věřím ji a i na fotce pinďu vidím ![]()