Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janice78 nam take rikali emailem.Ale.doslo to postou.Jen my teda fakt cekali ty 3 tydny.
@ivkaaa píše:šmarjá - vážně celé 3 týdny?!?!
@Janice78 nam take rikali emailem.Ale.doslo to postou.Jen my teda fakt cekali ty 3 tydny.
@Janice78 jj u nas fakt 3 tydny.Uz jsem tam pak i volala jestli na nas nezapomneli. U nas Down. Vychazela nam furt vysoka hodnota Hcg na NT+ a i na Triple.
A kde jste byli na Prenascanu??
@ivkaaa píše:
@Janice78 jj u nas fakt 3 tydny.Uz jsem tam pak i volala jestli na nas nezapomneli. U nas Down. Vychazela nam furt vysoka hodnota Hcg na NT+ a i na Triple.
A kde jste byli na Prenascanu??
chodím v Praze do Podolí - takže tam nám dělali celý screening a rovnou nám tam pak nabrali krev i na Prenascan.
U mě zase našli v krvi že mám nízké hcg a na UTZ má mimino maličký zpětný tok krve v srdci, ale obojí prý nemusí vůbec nic znamenat, nicméně amnio doporučili…
a tak jsme se dostali k Prenascanu ![]()
@Janice78 tak budu drzet pesti, at je vse OK a jsou brzo vysledky ![]()
@ivkaaa ahoj, tak výsledky byly už v pátek, tzn. 8. kalendářní den od odběru a poslali to e-mailem a - trizomie chromozomů 21, 18 a 13 NEBYLY POTVRZENY!!!
![]()
Takže 3× hurá, je to negativní
![]()
Děkuju za podporu ![]()
@Janice78 ty joooo, tak super a gratulace
to bylo rychle. A ted pekne uzivej tehulkovani.Nas hospitalizovali vcera, ze se rapidne zkratil cipek ![]()
@ivkaaa píše:
@Janice78 ty joooo, tak super a gratulaceto bylo rychle. A ted pekne uzivej tehulkovani.Nas hospitalizovali vcera, ze se rapidne zkratil cipek
a kolitátý tt jsi?
![]()
@ivkaaa píše:
@Janice78 28tt a predcasne jsme porodili dnes rano
držím palce, ať je všechno v pořádku a máte se k světu!!!
![]()
Zdravím, můžu obnovit diskuzy? Byl nekdo v poslednich letech na prenascanu v Gennetu? Kdy vam dosli vysledky? me doktorka rekla tyden, jina 10dnu a v papirech mam napsane 3 tydny, tak jsem zvedava…zatim na vysledky cekam tyden 😊