Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaruš tak já strašně moooooooooooc gratuluji
a k dnešnímu dni hlásím taky // pěkně výrazný jsem teprve 7.den tak možná dvojky??
Dala bych se, fotku ,ale nevím jak to udělat dám přidat fotku ,nahraje se mi,ale už ji neumím vložit na zed ![]()
Elennn,bomba
Tu fotku vložíš úplně jednoduše. Klik na přidat fotky,pak vybereš fotku,potvrdíš a ona by se ti měla objevit nad okénkem pro text,do kterého píšeš příspěvek.Potom klik na přidat příspěvek a je to tam.
přesně jak to píšeš to dělám jenže klik a je tam jen příspěvak bez fotek,ještě to zkusím
Říkaly jsme ,že letos nám to 2. IVF vyjde
. Já sem bulela jak malá…jen jsem to zkusila,říkala jsem si,že je ještě hrozně brzy,že tam nic nebude a ony tak pěkné//
![]()
jedna z dálky druhá rozmazaná,ale mě to líp vyfotit nejde
Pregnyl už to snad nebude ![]()
Elen potichoučku gratuluji,ale mě dělal pregnyl pozitivní test ještě desátý den,prý je pregnyl v těle,tak těch deset dní,moc ti přeji at to není tvůj případ a at jsi opravdu těhu ![]()
jjj11 píše:
Elen potichoučku gratuluji,ale mě dělal pregnyl pozitivní test ještě desátý den,prý je pregnyl v těle,tak těch deset dní,moc ti přeji at to není tvůj případ a at jsi opravdu těhu
no to snad ne… pregnyl jsem měla 4.2 tak to už snad neeee ![]()
Elennn píše:jjj11 píše:no to snad ne… pregnyl jsem měla 4.2 tak to už snad neeee
Elen potichoučku gratuluji,ale mě dělal pregnyl pozitivní test ještě desátý den,prý je pregnyl v těle,tak těch deset dní,moc ti přeji at to není tvůj případ a at jsi opravdu těhu
Tak to už asi ne ![]()
Elennn
tak to už jsi třináctý den po pregnylu, to už přece nebude v těle
holkyyyyy, mám z Vás takovou radooost, Elennn, Jaruško
gratuluju a at se vše vyvíjí jak má ![]()
jsem sem koukla jak pokračujete a takové zprávy
ježiš já mám radost ![]()