Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maki,to je neuvěřitelný. Jsou to opravdu bojovníci a pokud půjde všechno dobře,tak si tu zaslouží být,když se probojovali až do týhle chvíle.
![]()
Elennn,držím pěstičky na zítřejší odběr a dovolím si trochu předpovídat
. Budou dvě,podle toho jak vypadal tvůj testík už sedmý den po ET ![]()
Jaruško,
děkuju,celou dobu jsem se na zítřek těšila a dnes se strašně bojím
i když asi není čeho,já bych si dvojčátka přála. Dřív jsem si to nedovedla ani představit,ale teď po takový době snažení bych je opravdu chtěla.
Zítra napíšu jak jsem dopadla,ale až večer,stavíme se ještě na návštěvu k tetě(bydlí kousek od JIhlavy). Tak se zatím mějte krásně
![]()
Elennn píše:
Tak hlásím: HCG 2218na UTZ jdu za 14 dní.....
Blahopřeji
to budou krásná dvojčátka,nebo trojčátka??? ![]()
Tak dobrý Elenn.Hezky si opatruj bříško a přeju bezproblémové těhotenství.
Jaruško
tak jak je??? Pozítří na Tebe budu myslet a držet všechno co mám
Potom dej vědět jak jsi dopadla
![]()
Ahojky
. Krátce řečeno,je mi na střídačku blbě a divně. Jsem strašně rychle unavená,pořád bych spala a nejhorší je to v práci
.
Jasně,že dám vědět,jak jsme dopadli. Věřím v to,že to bude dobrý,ale stejně- bojím,bojím… ![]()
Co ty? Jak je to u tebe?
No stejně jak u Tebe, taky se strašně bojím už bych chtěla aby bylo 9.týho a já už viděla bublinku na UZ. A jak dlouho chceš v práci zůstat?? Unavená taky jsem,včera jsem usnula na dvě hodiny
Už se těším až napíšeš. ![]()
Chci dělat dokud to bude možný. Dělám kancelařinu,takže celkem dobrý,jen mám teď obavu,abych neměla občas obtištěnou klávesnici na čele
,jak se mi pořád chce spát. Doma bych se ukousala nudou.
,
Na zítra držím
a jestli budeš mít fotečku ,tak nám ji ukaž
![]()
Děkujeme
Před druhou mám být u dr.,takže se ozvu,až dorazím domů.Věřím,že to bude dobrý,ale stejně se bojím ![]()
Neboj se Jruško
všechno bude v pořádku, uvidíš
Zítra budu, netrpělivě čekat až napíšeš
![]()