Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska mi dělali UTZ.Miminka jsou dvě.Já jsem chvíli v pohodě,a pak se to krvácení vrátí.Teď zrovna dobrý.
Dneska mi dělali UTZ.Miminka jsou dvě.Já jsem chvíli v pohodě,a pak se to krvácení vrátí.Teď zrovna dobrý.
Maki,když už to není v jednom kuse,tak to bude dobrý,uvidíš.
Drž se. ![]()
Jaruško jak je??? Zkoušela si ještě testík
já ,ano pro jistotu a // jsou tam zatím pořád
tak,snad nezminou.
A co Ada??? ![]()
Elennn, je mi stejně jako včera. Občas blivno,zvládám to rozdejchat,jen poprvé se mi to nepodařilo a
Test jsem dneska nezkoušela,udělám zítra ráno,to by měl být vidět rozdíl a pak už testovat nebudu,nechám to v rukou Božích ![]()
Jaruše píše:
Elennn, je mi stejně jako včera. Občas blivno,zvládám to rozdejchat,jen poprvé se mi to nepodařilo aTest jsem dneska nezkoušela,udělám zítra ráno,to by měl být vidět rozdíl a pak už testovat nebudu,nechám to v rukou Božích
Tak jsem doma.Teď je to dobrý,jen trochu špiním.Všem vám přeju hladký průběh těhotenství
Maki,to je paráda. Hlavně na sebe buď opatrná,nech se opečovávat,hodně vitamínu C a bude to O.K. ![]()
Maki: přesně, jak píše Jaruška
Držím pěstičky ,nám Všem ať to dobře dopadne
![]()
Jaruško ,já pořád stejně…
já teda dělám test každý den,pro jistotu
(aby mi čárka nezmizela)
a je tam ! A dneska už byla hooodně tmavá
jinak mě strašně bolí prsa, a mám je tvrdý
a občas mě pálí žáha(to se mi taky normálně nestává) tak doufám,že to jsou všechno příznaky těhu.
Aby to nebylo jen z prášků,ale to už snad ne
A jakpak se máš Ty? Nějaké příznaky???
![]()
Já to mám tak,že včera večer jsem mysela,že se ani neotřu,když jsem vylezla ze sprchy,jak mě bolí prsa
.Potom celodenní lehká nevolnost,do toho občas docela hustý nucení na zvracení a občas trochu kolotoč,takže asi klasika ![]()
Tak to vypadá skvěle,
nechci,to zakřiknout, ale jsem moc ráda,že nám to vyšlo
Snad všechno zlé je už za námi. Ty jdeš na KO až 1.3
to já bych asi nevydržela,ale Ty si ráda počkáš, když víš, jakou, krásnou zprávu Ti sdělí, že?? Měj se krásně
A nevíš, náhodou co Ada? ![]()