Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoooooooooooj ![]()
tak na dnešní návštěvě Dr. mi bylo povrzeno,žeeeeeeeeeeee čekáme DVOJČÁTKA
už jim tlučou srdíčka
a jedno měří 2,9 a druhé 2,7mm
![]()
Elennn,gratuluju
Neříkala jsem to
? Tak hlavně,ať jde dál všechno v pořádku ![]()
No Jaruško…hned jsem si na Tebe vzpoměla,jak jsi tipovala,že budou dvě
a děkuju,
snad bude vše v pořádku pokračovat až do zdárného konce
![]()
ahoj holky, už jsem tu dlouho nebyla, chci vás všechny pozdravit a pogratulovat k dvěma čárkám, já dneska končím 35tt, už moc dlouho nevydržím, tak to vypadá na císaře příští týden, jsem ve špitále už deset dní, je to tu dlouhý, hrozně se bojím o miminko, protože mám problémy s dýcháním tak se bojím aby se řádně prokrvoval mozek, no jsem ráda že jsem se hodně z vás dočkali a moc gratuluju ![]()
Ahoj Simčo, však už to máš taky za pár. Držím palce, ať je miminko v pořádku a oba to zvládnete. Určitě to bude dobré, když už si Vás miminko vybralo. ![]()
Těhulkám gratuluji.
AHOOOOJ holky, taky se po dlouhé době hlásím. Konečně jsem vás dočetla a zírám!!! My jsme byli na posledním transferu 21.9. a NIC!!! Špatně jsem to brala, ale z vás mám ohromnou radost!!! Opět mě to nakoplo a nejspíš se vrhneme do dalšího pokusu… Ikdyž se na to manžel zrovna netváří. Má v plánu udělat Míše pokojíček místo půdy(už máme sádrokartony naveženy, podlaha udělaná, tak koupit střešní okna, udělat sádroš, schody už jsou ve výstavbě, takže peníze máme kam dát!!! Ale v listopadu nám končí liška, tak nám přijde pěkná částka peněz na účet, tak se na to vrhneme nejspíš příští rok!! Bohužel už si to musíme u Apolináře platit samy v plné výší a začíná to na 22,500 Kč!!! Byla jsem v pondělí na gyndě a dr mi dal vitamín E a B12, takže až to bude aktuální, tak začnu budit mé tělíčko a budu se těšit až budu prožívat to co vy teď!! FAKT JSEM Z VÁS NADŠENÁ A VLILY JSTE MI NOVOU CHUť DO ŽIVOTA, ikdyž nejvíc co mě teď trápí je ta moje práce… Ale to je na jiné povídání!! GRATULACE!!!!!! MAMINKY I TĚHULKY!!!!! PAPA
Nánočko, vypadáš pozitivně naladěna a to je důležité. Pamatuju si že jste v létě taky už něco předělávali a rekonstruovali, že? Budete mít krásné bydlení a Míša pokojíček!
Držím palce, ať se to v práci vylepší a asistované snažení ať dojde dobrému výsledku. ![]()
Nánočko ahoj
tak držím pěstičky do dalšího pokusu. A vy už máte vyčerpány všechny 3 pokusy?? Určitě to příště vyjde
![]()
@MAKINACB píše:
Jaruš,jak jsi na tom?
Ahojky
. Jsem na tom dobře. Je mi pořád šoufl,po příchodu z práce udělám to nejnutnější a padám za vlast ![]()
V úterý jdu na krev kvůli screeningu a potom s výsledky na UZ,tak se modlím,aby bylo všechno O.K.
Co ty? všechno jak má být? ![]()
Já už mám po screeningu a všechno vypadá v pořádku.Už začínám 14tt.Hematom mám pořád a špinění taky.Ale snad se to vstřebá.Při prvním těhotenství jsem taky dlouho špinila.
Holky jsem ráda, že jste obě v pořádku.....
U mě taky dobrý na kontrolu jdu až za 14 dní příznaky už žádný, tak doufám,že je v pořádku…
Dávejte na sebe pozor.Paaaaaaaa ![]()
Ahoj holky ![]()
Maki,Jaruš,Elenko jsem ráda,že se vám daří dobře
.
Maki a co tvoje
???