Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
31.3.12 17:13

Děkuju,zatím se drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
7.4.12 19:26

Ahoj děvčata, tak my jsme skutečně už vypotřebovali všechny pokusy. Vyšlo nás to dohromady na bezmála 40.000,–. Teď můžeme pokračovat a prý se máme připravit na to, že to bude začínat na 22.500,–Kč!! Jinak jak jsem psala, že jdeme už 18/8 na další pokus, tak byl taky neúspěšný… Já jsem po transferu šla a vlak, pak i do práce a doma jsme se akorát nastěhovávali zpátky po rekonstrukci, takže jsem to nijak neřešila, jako předtím a taky to nevyšlo, tak já už fakt nevím, v čem to vězí!! Když jsem doma ležela na kanapi, tak nic a když jsem to neřešila, tak taky nic. Pokojíček pro Míšu se skutečně dělá, podlaha a střešní okna máme, nastoupí sádrokartonář, schody už jsou ve výrobě a už jen vymaluju a … stejně si myslím, že Míša bude spát pořád s námi…!! Jinak držím palečky, ať jste všichni zdraví a mimískové spokojení v pupíkách!! PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
18.5.12 20:01

holky, těhulky, jak rostou bříška?? :-) už diskutujete asi jinde že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.5.12 07:49

@PaFi
Ahojky PaFi :mavam: U mě dobrý. Rostu,však už taky budu mít brzo půlku za sebou :mrgreen: .
Co ty,jak jsi na tom? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
28.5.12 15:12

Ahojky Pafi :mavam: já taky rostu už mám navrh 11 kg a to jsem teprve 18tt tak jsem zvědavá, jak budu vypadat na konci :lol: ,ale hlavně, že jsou kluci v pořádku :) a jakpak Vy, pokračujete?? Už jsi přibrala?? já jsem ted na diskuz dvojčátka 2012 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
8.6.12 21:08

Holky supeeeer :palec: hezky si to vše užívejte :-) Já jsem během měsíce přibrala 5kg, což se mi nikdy v životě dosud nepovedlo. Doktor mi předepsal lék na alergie, se kterým prý měl zkušenosti, že po tom lidi hodně přiberou. Už jsem nevěřila že někdy přiberu, tak mám radost :D Tak jsem hned běžela na gyndu celá šťastná at se podívá jestli mi nerostou folikuly a sliznice a tak mě ta radost zas přešla. Prý nic, folikuly malé a sliznice 4 mm… Všichni říkali přiberte přiberte, pak se dá vše do pořádku a nic… sice je to teprv měsíc a půl, co jsem přibrala, tak jestli to tělu trvá než se nastartuje, nevím.. :think: nebo je to ještě furt úplně málo, mám 46 kg a měla bych mít aspon 50. Nevím ale jestli 4 kila tomu ještě pomůžou. Už prostě nevěřím, že někdy v životě dostanu spontánně MS a budu mít ovulaci a sliznici. Takže tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
20.6.12 16:19

Pafi :mavam: to je super, že jsi přibrala :potlesk: určitě je ještě brzy počkwj déle a bude to O. K :mrgreen: jnak přeji všem krásné léto :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.7.12 21:35

Ahoj PaFinko, to mi jako chceš říct, že jsi vážila 41KG!!! To snad ani není možný!!! Jinak u nás vše OK. Změnila jsem práci, takže my zatím opouštíme téma oplodnění a necháme to na přesrok. Příští rok mi bude 30, tak mám přeci jen ještě čas!! Jinak už máme podkroví pro Mišku hotové (vymalováno, uklizeno) a teď nastává ta příjemnější práce, a to výběr a nákup lina a nábytku do pokojíčku. :))) Až bude hotovo, pošlu nějaké fotečky. Všechny Vás zdravím a posílám pozdrávky i mimískům v pupíkách!! PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
14.7.12 11:07

Nánočku určitě nám pošli nějaké fotečky pokojíčku :palec: at se pokocháme…
Zdravím holky :mavam: :mavam: :mavam:
V pondělí mě čeká KETík posledních dvou bojovníčků ze třetího IVF :dance: těším se a bojím zároven :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
17.7.12 18:08

Tak na Ketík držím, všechno co mám :palec:,když si vzpomenu jaké to jsou nervy, tak tě moc moc obdivuju. Moc Ti přeji aby to tentokrát už konečně vyšlo. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
17.7.12 19:50

Ahoj holky, jak tu válčíte? občas tu na vás kouknu, připadá mi to tak nedávno co jsem čekala na dvě čárky, teď mi tu řádí čtyřměsíční prdelka, moc vás všechny zdravím a držím pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.7.12 18:57

Ahojky Simi, malá je nádherná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
26.7.12 19:25

Siminku, holčička je krásná. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
26.7.12 20:29

Děkuju holky, moc díky, celkově za všechno a za podporu, věřím že se všechny dočkáte zdravých a krásných miminek, kdo jiný by si to měl zasloužit než vy všechny tady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
26.7.12 20:42
@Siminek píše:
Děkuju holky, moc díky, celkově za všechno a za podporu, věřím že se všechny dočkáte zdravých a krásných miminek, kdo jiný by si to měl zasloužit než vy všechny tady :hug:

Děkujeme :hug: :hug:
moc a moc blahopřeji k holčičce, je nádherná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí