Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy, tak se hlásím, že už máme hotové podroví!! Spíme tam, ale nábytek bude až mě něco uchvátí… Jinak koukám, že už jste se rozrodily!! To mám velkou radost!!! Všichni jste zdraví, tak to má být!! Já jsem změnila práci, tak čekám, až dostanu smlouvu na dobu neurčitou (od prosince), tak příští rok se na to vrhneme!!! Zjistila jsem, že Vy jste taky otěhotněly na začátku roku, tak se na to vrhneme a teď když už nemám nervy z práce(protože lepší práci, než mám tuhle jsem si nemohla přát- musela jsem teda napsat přímo panu řediteli, aby mě zaměstnal, ale neměla jsem jinou možnost, na poště bych se už brzy úplně zbláznila!!!)!!! Tak si myslím, že když je i v práci pohoda, tak to už musí vyjít!!! Můj gynekolog se mnou má velké plány, že než tam půjdu, tak mě tak nabudí tělo, tak jsem napnutá, co na mě vymyslí!!!
Určitě se ještě ozvu, jak se máte. PAPA a posílám stále dobrou náladu a trošku spánku navrh.
Ahojky gratuluji k práci a k podkroví. A držím pěstčky na snažení
![]()
@NÁNOČKA
Nánočko, tak to je prima, že je podkroví hotové a pak nová práce. To je super.
Tak teď zbývá do třetice všeho dobrého.
To by bylo, aby nebylo, když jsi tak pozitivně naladěná.
@NÁNOČKA píše:
Ahoj PaFinko, to mi jako chceš říct, že jsi vážila 41KG!!! To snad ani není možný!!! Jinak u nás vše OK. Změnila jsem práci, takže my zatím opouštíme téma oplodnění a necháme to na přesrok. Příští rok mi bude 30, tak mám přeci jen ještě čas!! Jinak už máme podkroví pro Mišku hotové (vymalováno, uklizeno) a teď nastává ta příjemnější práce, a to výběr a nákup lina a nábytku do pokojíčku.Až bude hotovo, pošlu nějaké fotečky. Všechny Vás zdravím a posílám pozdrávky i mimískům v pupíkách!! PAPA
Ano ano měla jsem 41 a už mám 49kg juhuuuu
vůbec tomu nemůžu uvěřit
a už se mi dokonce rozjela MS - poprvé v životě jsem to (už dvakrát) dostala bez jakýchkoli léků
Jo a Simiii, mimi je nááádherné ![]()
@PaFi píše:
Ano ano měla jsem 41 a už mám 49kg juhuuuuvůbec tomu nemůžu uvěřit
a už se mi dokonce rozjela MS - poprvé v životě jsem to (už dvakrát) dostala bez jakýchkoli léků
Jo a Simiii, mimi je nááádherné
PaFi, to je paráda
. Teď už to prostě musí jít i kdyby čert na koze jezdil ![]()
Pafinka to zvládne, prostě to vyjít musí, je vidět že se to vše v lepší obrací, moc moc ti fandím a držím pěstičky i na nohách
![]()
Holky děkuju za podporu
za nějaký ten měsíc, až si tělo zvykne na novou hmotnost, se chystám znovu na gyndu, jestli se už něco nezměnilo k lepšímu ![]()
Dne 4.10.jsem porodila krásné dva chlapečky Davídek 2790g a 47cm a Pavlík 2970g a 50 cm…
@Elennn
Gratulace veliká
. Všem hodně zdravíčka a klukům do života jen to nejlepší. ![]()
Holky všem Vám moc děkuji
úplně za všechno za celou tu dobu
za podporu při zklamání z neúspěchů a zase za podporu když jsem objevila // na testu. Doufám, že všechny se dočkáte vytoužených miminek. Moc Vám to ze
přeji
![]()
Ahojky. Tak my to máme taky za sebou
. Vojtíšek se narodil 15.10. s 3950g a 53cm
.
Moc vám všem přeju, aby jste se taky co nejdřív dočkali toho svého pokladu. ![]()