Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Landyška děkuji
no snad to vyjde včera mě píchalo hodně v podbřišku a stále nic ještě počkám dnes koupím test a udělám zítra
@hoppanka2 to me pichalo taky, na jedne, pak na druhe, pak celý.. No snad to bude to správné pichani ![]()
Jj holky, máte pravdu. Na druhou stranu ono je dost těžké na to nemyslet. ![]()
@Landyška tak jsem ráno dostala mrchu ale mám to hodně málo spíše růžový ještě se mi to nerozjelo tak počkám ještě večer a zítra volám zda mám dávat Utroš když mi říkala zavádět až do krvácení
@hoppanka2
taky mě rano překvapila, jsem teprve 27DC. Ale uz jsem objednaná na další ultrazvuk ![]()
@Landyška tak dnes jsem dělala test a je tam dušík takže neraduji se bo mi to nejde do hlavy že bych to měla růžový trošku a test mi udělal ducha
@hoppanka2 ten je docela silny, kolikaty den si? Vypada to nadejne, krvácení je bezny.. me toto delala bobuzel cysta v kvetnu
Delej ob den a uvidis jesi sili ![]()
@Landyška 19 DPO já cystu měla v únoru takže vím ale to jsem to nedostala vůbec a navíc jsem prodělala virozu takže jsme řekli s manželem že po korone do toho jdem
@hoppanka2 tak to vypada dobre i kdyz ja mela uz 18DPO silnou carku, ale kazda jsme jina, zkus zitra a nebo pozotri a nebo jistota, jdi na krev… A volala bych do CARu, ja mel volat za 14dni ![]()
@Landyška zkusím testnout ještě a pokud bude sílit příští týden volám na objednání
@hoppanka2 ja bych volala hned, poslou tr hned na krev, ja mam snimek z utz uz na zacatku 6tt
alespon te budou hlidat pokud se snazite delsi dobu i kvůli tomu krvácení. A kdy si podle dr mela testovat? Kolikaty den?