Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Landyška no pobolivani bylo a je ale to přisuzuji Utroši takže to nechci brát vážně včera jsem tedy myslela že chcipnu jak mě bolelo v podbřišku dneska ráno mi BT klesla ale také to přisuzuji že se blíží mrcha kdyby se nedostavil testnu až příští týden o víkendu jinak čekám mrchu abych odpocitala 12DC a šla k primarce a druhé IUI
a ty? ![]()
@hoppanka2 tak BT klesá 1-2dny pred, zalezi o kolik klesla, me dorazi vzdy když mam 36,4 ale ja nemerim.. uz jsem se na to vyprdla.. utros by ti nemel delat nic
ale kazda jsme jina, ja mam poprve progesteron misto něho a musim rict, ze si davam velkou nadeji, protoze 2-3dny me picha stridave v podbřišku a nekdy fakt hodne, jsem jak balon, piju pivo, coz normalne nepiju a boli me silene prsa. nejdriv me bolelo vlevo, tak jsem si myslela ze zas cysta, protože vim ze ovulka byla vlevo ale oak se to presunulo a furt se to prelejba swm a tam a nekdy cely, tak doufám, ze do třetice vseho dobreho
a bylo to na muj svatek
to musi vyjit
@Landyška tak to vypadá u tebe asi slibně já si jen tak teď zmerila ráno 36.7 a teď 37.8 no ale jak jsem psala může to být že přijde mrcha takže vůbec nebudu testovat až pokud nedorazí mrcha
@hoppanka2 ahoj zadařilo se ti iui? Jsem v tvém věku a teď čekám na utz.
@Martulina16 v pátek jedu na kontrolu a pokud mi potvrdí to co si myslím tak příští týden druhé IUI
@Martulina16 nojono věk já měla dva vztahy které nevyšly no a když už se potká chlap s mozkem tak to nejde
@hoppanka2 já svého chlapa potkala skoro ve 40
čas děsně letí. Já 30.8. pichla ovitrelle ale myslím že to nevyšlo, v pátek utz a pokud nevyšlo tak léky na stimulaci ivf. IUI už mi nedoporučuji.
@Martulina16 aha tak to jo já uvidím v pátek co a jak a příští týden druhé IUI no uvidím v pátek co mi řekne
@hoppanka2 držím palce, já se taky v pátek dozvím co a jak, je to vlastně utz před stimulaci. Ale teď jedná holčina v mém věku stimulovala, odebraly ji 10 vajicek, z toho 5 se oplodnilo a jen 2 vajíčka zůstaly do pátého dne, zamrazily a teď čeká měsíc na genetiku embryí. Já chci taky genetiku, tak se vše zase posune.
@Martulina16 aha tak to jo každopádně dáme si vědět v pátek napíšu co mi řekne
doufám že mi dá Ovitrelle a Utroš potřebuji už mi dochází
@hoppanka2 takže chápu dobře, že zkoušíš jen IUI? Ivf vůbec ne?