Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martulina16 řekla nám primarka že by možná chtělo přemýšlet o IVF ale máme šest pokusů IUI prý pojišťovna hradí zdarma
@hoppanka2 to vím že iui hradí pojišťovna, ale u iui nemám záruku zda bude vajíčko ok, s ivf budu mít genetiku embryí. Tobě to určitě vyjde ![]()
@Martulina16 no děj se vůle boží
a tobě to vyjde taky držim palce
Ahoj holky, tak jsem po druhém neúspěšném IUI. Dnes 4 DC. Příští týden nás tedy čeká 3IUI. Začínám se psychicky připravovat na IVF. Bojím se toho jak čert kříže. Už teď mi ty hormony dělají v těle paseku. ![]()
@Elaniss neboj a věř
já v pondělí pichla Ovitrelle a včera druhé IUI primarka nadšená prý vše ukázkový folikulik 20mm tak snad vše ok testovat mám 30.9 a od zítra brát Utroš na noc až do krvácení ne špinění
@baru-ska píše:
Ahoj holky byly jste všechny na iui v caru nebo to někomu dělal přímo gynekolog?diky
Já byla přímo u gynekologa ![]()
@hoppanka2 cysta to nebyla, ale zatim se nic nekonna, protoze po te posledni IUI mi progesteron rozhodil hormony a dostala jsem to po 12 dnech znovu. Takze jdu na utz ted ve čtvrtek a co u tebe?
@Landyška minulý týden v úterý jsme postoupili druhé IUI takže testovat pokud nedorazí mrcha mám 30.9 a Utroš zavádět až do krvácení ne špinění
AHOJ ženy, ráda bych se k Vám přidala. Včera jsme byli na konzultaci v centru. Doporučili nám 3× IUI poté IVF. Bohužel nemůžu brát žádné hormony při inseminaci. Šance jsou velmi malé. ![]()
Je tady někdo, komu se podařilo i tak otěhotnět?
bez dávky hormonů?
@Monisek666 ja neberu nic, jen picham jako pojistku ovitrelle. Drive jsem pichla pregnyl a mam 3letou cacorku z druheho IUI
@Monisek666 Také nic neberu, jen mi píchli ovitrelle kvůli načasování ovulace. První IUI nevyšlo tak uvidíme jak dopadnou další…