Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Verca.novak já taky vim, ze ne
Bolí me strašně prsa mam je natekla ja na to trpim
před Ms.To je pro mě znamení, že nic. Kolikaty iui máš? Ja první. Kdyztak jdu teď znovu po ms.3× to zkusím pak na to prdim.Ivf se mi podstupovat nechce.
@hoppanka2 kéž by..
Přála bych to všem. To IUI vypadá vždy tak nadějně. ![]()
@Katulina77 no právě já jdu zítra na kontrolní ultrazvuk tak jsem zvědavá co nás čeká potom
@Katulina77 taky, no já zkusím ještě jedno a potom profuk vojcovodu.. a potom už asi se na to vykašlu, no mě ms má přijít nejpozději ve čtvrtek-pátek ale dneska už mě bolí podbrisek takže si myslím ze přijde dříve.
@Verca.novak me taky : ) Určitě dojde dřív. Js zkusím 2× a pak uz nic.Ivf se bojim.
@Katulina77 no já zkusila dneska test a je bílo takže nic, do toho se nam taky nechce.
@Verca.novak a kolik jsi dpo? Me říkali ať zkusim 14 dní po, že dřív to nemar cenu ja budu ve čtvrtek 14 dpo.Ale nezkusim to
Nemá to cenu a cítím to tak.Taky te bolel vajecnik furt?:) s ktereho jsi ovulovala citim ho ted i furt od inseminace.
@Katulina77 ja takhle citila a udelala se mi cysta na vajecniku, i pres Ovitrelle se tam vajicko drzelo.. Ale tim nechci strasit
a delala mi temer neviditelny duchy
@Verca.novak asi ano nevím co to bude primarka říkala přijďte uděláme kontrolní ultrazvuk tak snad na folikul
Tak ja si právě pichla Ovitrelle a v utery jdem na to
![]()
co vy testujci? ![]()
@Landyška tak já minulý týden ve čtvrtek pichala Ovitrelle a v pátek jsme byli na IUI takže teď čekáme dnes večer mám začít zavádět dvě kuličky Utrose až do menstruace pakliže nenastane pokračovat
Tak já dnes na měření foliků už po druhé a když to bude ok, tak hned manža na vzorek a iui ještě dnes.. Když to ok nebude, tak máme smolika, protože od zítra mají dovcu ![]()