Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Landyška no po 3 týdnech říkala což vychází teď víkend když IUI probehlo 17.7 takže by to vycházelo a dokonce primarka říkala že můžu špinit což ale mi přijde dlouho na špinění no člověk se v tom nevyzná každá to hold máme jinak ![]()
@hoppanka2 tak to se divim, protože vsude říkají 14dni..
Tak zkus v ten patek a to ma přesně 21 dni, tak uvidis ![]()
Já byla na IUI 27.7. a říkali, že testovat mám 14.8. takže po 19 dnech. takže ono je to asi jak kde.
@Elaniss je to zvlastni, ono zakezi taky jak ma kazda zena ovulaci. Podle tabulek ma byt 14.den a dalsich 15dni lutealni faze.. Proto cyklus 28dni..tak jesi to berou i podle toho ![]()
@Landyška tak jsem včera začala krvácet odpoledne a přitom slabého ducha jsem měla na testu, dnes ráno už nic takže volám na gyndu abych se domluvila protože nevím jak to počítat zda mám počítat to špinění nebo od dne krvácení na další cyklus
@hoppanka2 me rikali az od plneho krvaceni.
To je mi lito, je ublastno ze duch byl docela silnej a najednou nic.. Ale asi to tak melo byt. A neudrzelo se
![]()
@Landyška tak to mám počítat od krvácení tak to nevím zda včera když jsem to měla hodně pak málo nebo ode dneška akorát v tom mám bordel
@Landyška tak dnes odpoledne jsem krvacela hodně a tmavou krev a teď mi to jako kdyby skončilo v pondělí volám primarku do pátku má dovolenou a vše jí řeknu všechny poznatky
@hoppanka2 takhle to mam ja od porodu dcery.. 2 dny to mam pak to vypada na konec, treba 3/4dne spinim a pak nanovo ![]()
@Landyška tak mi řekla že se tam něco tvořilo ale bohužel to nevyšlo no i to se stává takže v pondělí mám přijít a uvidí po ultrazvuku kolikátý den cyklu vůbec budu možná IUI v úterý každopádně mám přinést testy chce je vidět
@hoppanka2 tak uvidis, ja mam za sebou dalsi 3.IUI vcera, na muj svatek, tak to musi klapnout
a místo utrogestanu budu zavadet progesteron besins
@Landyška tak si představ v pondělí jsem byla 14 DC takže ovulka proběhla večer v neděli což mi řekla ať na to v pondělí ještě vlitnem vzala jsem si dovču až tak
no a vlitli jsme na to od středy mám zase brát Utroš no a uvidí se takže se můžu modlit. Duchy na testech nemám moc brát vážně jelikož Ovitrelle a Utrogestan jsou pak i v moči takže můžou způsobit vyšší hladinu HCG takže pokud nebude silná čárka na testu nemám to moc brát ať nemám stresy