Celebrity s miminky

847
11.3.08 22:07

Celebrity s miminky

Porad ctu o soucasnych „celebritach“ co maji miminka a tak se divim, jak to zvladaji, jak jsou v pohode, jak jsou stastne. Cozpak nemaji zadne problemy, nebo to jen predstiraji ?? Ted me naprosto rozhodil clanek o Gabine Partysove, ktera prohlasila, ze vstavani k miminku je to nejkrasnejsi vstavani jake zna ???!!!! No ja nevim ja mam 2 deti a za pet let jsem se jeste nevyspala a deti me dost casto lezou na nervy :evil:

Citite se take tak bajecne jako ony ??

Bubina

PS Jo, a taky jsem zapomnela ja se citi skvele, kdyz koji maji bajecna prsa a ukazuji se s nima na prehlidkovych molech. A bez podprsenky !!!!
Asi delam neco spatne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
11.3.08 22:17

Ahoj,

ja myslim, ze jsou v pohode jen diky tomu, ze si mohou dovolit chuvu. Jinak by to asi mozne nebylo.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
11.3.08 22:20

Myslím, že by to určo do časopisu nepřiznali, né?????? A servis kolem mají 100% neboj. A to vstávání jí teda nevěřím, ani náhodou. Pro mě to je mor a mor a mor. A ráno jsem jak můra. Majka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
11.3.08 22:30

Ono jí to brzo přejde, uvidíš. A navíc už si živě představuju, jak nějaká celebrita říká do časopisu, že by dítě občas vyhodila z okna, jak je unavená, že už se těší, až nebude v noci kojit a že má kruhy pod očima, nemyté vlasy a domácnost pokulhává.
Já už to taky zvládám v pohodě, ale první měsíce, zvlášť u prního syna, byly tedy krušné a nikomu jsem se nesnažila vnutit, že jsem přešťastná a plná energie na noční vstávání a celodenní lítání kolem ukňouranýho mimča :wink: .
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
11.3.08 22:31

Tak já si myslim že problémy určo nějaký mají ale nepřiznají to. Většina má chůvy a tak a prsa při kojení si myslím hezký, plný, ty se dají ukazovat, a když pak si skáknout na plastiku a nádhera pokračuje :D Jinak já se cítim fain ale chůva by bodla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
11.3.08 22:55

:lol: :lol: Články v tisku jsou o budování image 8) , a image není zdaleka vždy přesný odraz reality.

Ale třeba to noční vstávání k miminku mi přijde mnohem hezčí a smysluplnější než třeba vstávání do práce, kvůli astmatickým potížím nebo bolavému zubu :wink:

Jinak já bych ani chůvu tak neužila jako paní na úklid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
11.3.08 23:13

Ten článek o Partyšové jsem četla taky,ona tam mimo jiné i říká,že o dům se jí stará tatínek a o domácnost maminka.To znamená,že si i přes den může kdykoliv odfrknout a nemusí lítat s vysavačem a kolem plotny.Hm,to bych taky brala,by mě to noční vstávání taky víc bavilo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
12.3.08 07:21

Já zase četla denní program Partyšové a několikrát denně chodí plavat do bazénu, každou chvíli na kosmetiku a tak. Takže o dítě se jí musí někdo starat.
Mimochodem, zrovna ona mi dost leze na nervy. Dítě si uprdne a hned se o tom píše v novinách. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
12.3.08 07:35

PetraJ: no počkej, až se dítě opravdu pos… To bude první strana v Blesku :lol:

Nicméně bych se tím taky nenechala rozhodit. Proč jsou v pohodě a miminko si užívají? Protože nemají jiný starosti a opačně, když mají mimina plný brejle, zaonačí to tak, že MUSÍ taky pracovat, frknou uječený dítě chůvě, hospodyni vrazí vysavač,kuchařce vařečku a jdou si zamoderovat, projít se na molo, nebo jen na kosmetiku nebo do kadeřnictví, protože vypadat prostě musí… Takže v takové situaci bych taky byla spokojená a in…

A svoji roli hraje taky tvorba image, takže to, že jsou třeba někdy na dně jako obyčejný matky, nepřiznají. Matně si snad vzpomínám, jak jediná Adéla Gondíková přiznala, že jí první trimestr s dcerkou bylo tak zle, že byla na dně… ale to je pořád menší hřích, než přiznávat, že vám dvoutýdenní řvoucí fialový dítě noc co noc leze na nervy tak, že máte chuť ho darovat do babyboxu, to nikdy nikdo nepřizná…
Zdar a pevné nervy obyčejným maminkám, ju?
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
12.3.08 07:38

Klííd,
já taky svým bezdětným kamarádkám nevykládala jak jsem si nemohla ani zajít na záchod - jelikož dítko nepřetržitě ve dne v noci řvalo. Že jsem měla za den naspané asi tři hodiny a ještě né v kuse. A že o domácnost a vaření se nepostarat manžel tak hold nejíme. To pustím z pusy a ještě v umírněné podobě až teď, jinak jsem širšímu okolí prezentovala že dobrý a zvládáme. Nějak nemám v povaze si stěžovat na každém rohu. (Nebojte těhulkám a čerstvým matkám rozhodně netvrdím jak jsem všechno zvládala - deptat je nehodlám.)

Prostě není to všechno tak v pohodě jak se prezentuje v médiích. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
12.3.08 08:45

Mít na péči o miminko maminku, chůvu, na dům tatínka a zahradníka. Neřešit práci, peníze - pouze zevnějšek a repre procházky - tak dámy věřte - že i Vy budete dvakrát ddo týdne rády v noci vstávat - protože pozbytek týdne dle mě hlídá v noci chůva či babička:-)

Image je třeba tvořit - je třeba dávat fotky do bulváru a ne - či - smysluplné články do mateřských časopisů - aby se nezpomnělo.

Ale to není vzor pro „obyč“ maminku - která je na vše z 99% sama. Takže z tohodle si určo nikdo neberte vzor.
A za další - fotky - dobrý počítačový program zvládne leccos.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.3.08 08:54

No, upřímně… Asi nikdy v životě už nebudu tak skvěle vyspaná jako teď na mateřské… Je to tím, že jsem sova a i když má teď Elča (doufejme, že dočasné jako to měla Pepi) období, kdy začne ječet na mlíko přesně v 6:07 (fakt, je jak budík), tak nemusím fungovat, jen si s ní zalezu do postele nastavím jí dlabanec a podřimuju dál… Nemusím vstávat do práce… Ale tím nechci provokovat :D Jen že nevyspání nemusí být u každého…

Uřvané dítě zralé na prohození oknem znám taky, nebojte :D Když se narodila Eli a prořvala pár noci, začala jsem obdivovat mámy, co to mají furt - brrrrr… U nás se to naštěstí srovnalo.

Domácnost stíhám tak tak… Občas bych potřebovala dva dny bez dětí na debordelizační procedury. Mám kupu knih, které se mi zatím nepodařilo přečíst a spoustu akcí, které odkládám až dokojím - a s hrůzou sleduju, co s mým tělem udělaly tři dračice. Takže možná, že mít k ruce paní na úklid nebo na hlídání, mluvila bych taky jinak… A mít ještě možnost odskočit do práce - asi bych taky byla totáně nadšená… A navíc - většina spokojených celebrit má jen jedno dítě, že? Počkejte, až budou mít dvě :D

Jo a v poslední řadě - „celebrity“ asi mají své zkušenosti s bulvárem - přiznat, že mám doma uřvané praparchantě znamená, že budu za neschopnou matku nebo za matku před zhroucením nebo za rozvádějící se matku nebo za matku na alkoholu nebo drogách… A to si asi sakra rychle rozmyslí.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
12.3.08 09:41

No je fakt, ze Partysova to ma extra zarizene a dost ty rodice asi az zneuziva…
Jo a taky me stve Cejkova, ale te mi je spis lito
A Veresova, protoze ma zlate lyze s vazanim a ja uz 6 let nelyzovala, bud kojim nebo jsem tehotna nebo jsou deti nemocne a cele noci k nim s radosti vstavam, coz je asi stejne skvele jako to lyzovani (to by asi rekla Partysova] :D :twisted:

Tak jsem rada, ze chcete obcas dat deti do babyboxu…a ze toho mate taky plne kecky a ze vase drahe polovicky vam taky nepomahaji…

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
12.3.08 09:47

Jeste jsem chtela napsat, ze ty celebrity nijak neresim a nesleduji to ale obcas se mi dostanou stare casopisy do ruky a pak se divim. Ja jen abych nevipadala jako posedla bulvarem…

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.3.08 10:11

Já každé ráno sjedu Novinky, iDnes a Blesk :D Mám svou ranní půlhodnku (kouzelná školko - díky, díky díky!!!!!) na kávu :)

A musím se zastat manžela, naše děti a domácnost jsou naše nejen na radost ale i na starost :),3

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital