Celebrity s miminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
12.3.08 12:31
PetraJ píše:
Já zase četla denní program Partyšové a několikrát denně chodí plavat do bazénu, každou chvíli na kosmetiku a tak. Takže o dítě se jí musí někdo starat.

Tak tipuju, že je možná za den tak přespaná, že je v noci ráda, když ji někdo vzbudí, ne :twisted: ?

Ve mně tyhle maminy budí dojem, že mají dítě jako módní doplněk a když zrovna tuhle osobu vidím v časopise, jak se na mě timolinovým úsměvem zubí nad dítětem na přebalováku, hubu nartěnkovanou, tak si myslím svoje.

Btw Kate Winslet už před nějakým časem prohlásila, že má po dětech povislé břicho a prsa jak psí uši, ale že tyhle známky mateřství na svém těle miluje.
Asi je to dávno, musela jsem být bezdětná, protože jsem si ťukala na čelo, ale začínám se chytat :lol: :lol: :lol: .

Kecy „já měla to štěstí, že jsem otěhotněla na první pokus, v těhotenství mi nebylo vůbec špatně, byla jsem ohromně aktivní, energie jsem měla na rozdávání, porod byl nádherný a mateřství si užívám plnými doušky“ zřejmě patří k folklóru, už je živě vidím :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
12.3.08 12:45
Len-til-kah píše:
Kecy „já měla to štěstí, že jsem otěhotněla na první pokus, v těhotenství mi nebylo vůbec špatně, byla jsem ohromně aktivní, energie jsem měla na rozdávání, porod byl nádherný a mateřství si užívám plnými doušky“ zřejmě patří k folklóru, už je živě vidím :wink: .

Mnooo nebo nás ostatní zdecimované plozením chcou nasrat. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.3.08 15:47

Holky díííky za tuhle diskusi. Mám doma 5 týdnů staré mimi (první) a minimálně jednou denně mám chuť ho někomu darovat. Pořád si říkám, jak je možné, že „všechny“ mámy jsou tak vysmátý a jen já tak neschopná. Tak díky, je fain si přečíst, že v tom nejsem tak uplně sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
12.3.08 16:40

:lol: supr diskuze :lol:
holky ale na rovinu, kdo by si kupoval casopis nebo noviny, kde si kazdy stezuje jak je ztrhanej a jaka je to fuska :D to prece vime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
12.3.08 17:20

No já bych si ráda přečetla, že nějaká rosnička podstoupila již 3 umělé oplodnění, nebo že má poporodní deprese, případně že by chtěla manžela zabít sotva vykulí po ránu oči (poté co řekne „brečí ti dítě“).. :lol:

Místo toho jen vidím vysmáté superštíhlé maminy, které se skvělě baví na večírku...... :?

Možná začnu vydávat noviny a místo Aha se budou jmenovat Ach jóó a místo Blesku - Pohroma… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.3.08 17:53

miminko

Sice nejsem celebrita :D Ale pro mě bylo vstávání k miminku taky to nejkrásnější období a vůbec období kojení
Ale fakt taky je ,že moje 3 miminka neřvali ,ale jen mě jemně upozornili že je čas na jidlo:DZato ted mi dávaj kapky :D

Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.3.08 19:40

.

Holky, tak tohle je fakt dobrá dizkuze. Já jsem si vždy říkala,že to nezvládám a td atd a docela jsem se srovnala po přečtení článku někde na netu, kde bylo psáno …že matka,která aspoň jednou týdně nechce svoje dítě chytit za nohy a omlátit o radiátor, tak není normální…samo že s nadsázkou. Ale mě tohle tenkrát moc pomohlo a ještě dneska se tomu směju.

• Citovat
  • Upravit
49
6.5.08 15:08

Souhlas, taky jsem se nasmála, naše malá je docela uřvanec a jako novorozeně byla otřesná
Větu ,že jí dám do babyboxu jsem už taky několikrát použila- za hrozného pohledu tatínka. :roll: , vidí ji denně tak 10 minut.

Je fakt prima vědět, že nejsem jediná "hrozná matka ". :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
7.5.08 21:17

Ahojky,
taky si myslím že celebritám se to snadněji říká, já někdy padám vyčerpáním a někdy ani neorientuju v čase. Někdy si sama říkám jak to vše tak můžu zvládat.
Mít jednou plat celebrity využila bych to k jinačím službám než chůvám apod. Hodně bych jezdila na výlety a popravdě někdy to bulvár hodně přehání o informacích co se dětí od celebrit týče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.12.08 14:53

Ahoj Bubino, ja jak tak posloucham, treba na Streamu,bulvar nectu,napr. Alena Seredova vypada, ze je toho taky na nervy, priznala, ze jak kazdej pise, ze po porodu je vse sklvely, tak to je proste lez, a jeji manza pry nikdy neby se synem sam, pry se toh boji. A Dara Rolins taky rikala, ze na druhy si teda dooost dlouho pocka. JE to asi vazne o te pomoci, v Italii Seredova ma jen neschopnyho fotbalistu a tchyni, tady Veresova a Partysova babicky apod. No maji penize a snad i stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.12.08 15:10

JO a k te Partysove, ta psala, ze v domku s ni bydli i jeji rodice, cili to je sen, hlidani kdykoli si zamane, ja mam mamku 300km, tchyni 300m :-((((((( - takze si radsi hlidam sama nebo otec ditete:-).

Zas si na druhou stranu rikam, neverim jim sice vse, ale co by z toho mely, kdyby lhaly, ze jim bylo ok, kdyz treba cely den zvracely, to by pak treba mely kvuli soucitu vic fanynek.

Me spis stve, jak ze sebe delaji chudacka, jak BEndova rekne, jak mela otresne mesice po porodu cisarem, jak je jeji dite velky, neustale ho nekde v rozhovorech prodava. Je v reklame na Sunar, ale prorekla se, ze mu rano da Nutrilon.

Si jeste vzpominam, jak LAdka Nergesova rikala, ze je to horor, pak se ji ptali, zda manzovi vari nebo tak, a ona se strasne zarehtala, ze to tak, dite soupne na par minut chlapovi, aby se skocila vysprchovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
31.7.09 11:36

Něrgešová mi taky připadá víc jako herčka než telebrita, taková normální pracující matka .-) Její manžel navíc dělá zástupce šéfredaktora v deníku - v práci 10 hodin denně 6 dní v týdnu, dovolené pár dní za rok.

Komu kariéra nestojí na práci ale jen na image, ten si asi do médií stěžovat vážně nebude.

A rozpor realita - mediální obraz - to je stejný jako s tím proč jsou v časopisech jen hubený ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí