Celonoční pláč roční dcery

296
17.12.13 08:40

Celonoční pláč roční dcery

Ahoj, roční dcerka už 2. noc celou proplakala. Něco jí trápí, snaží se usnou a nemůže a tak pláče a pláče. Chvílema nešla ani utišit, zkoušela jsem všechno. Dnes spala 2× 1 hodinu a pak až 2 hodiny nad ránem a to poplakávala ze spaní. Napadli mě zuby, ale dostala léky na bolest a nepomohlo to. Přes den mi přijde normální. Minule, když takto plakala, měla i rýmu a pak mi doktor říkal, že noční pláč je často příznakem zánětu oušek, ouška jí pak píchali, brala ATB a já si vyčítala, že jsem nešla k doktorovi dřív. Rýmu teď ale nemá, teplotu nic…Jo a nechtěla v noci pít mlíko, to normálně pije, to při tom zánětu oušek také nechtěla.
Co myslíte, asi plaším? Nebo kdy byste se ozvali doktorovi? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.12.13 08:42

@Erwinka tak jako kontrolou u dr nic nezkazíš. Nešahá si na ouška? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
17.12.13 08:43

Ucho… je to pro to dost typické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
17.12.13 08:44

@Erwinka Taky si myslím, že ouško, chudinka. Určitě bych šla k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
17.12.13 08:48

@Melody 4 @fialína @martina.se
Díky moc a myslíte, že to může být ouško i když není rýma a teplota? Já myslela, že k ouškům je alespoň ta rýma. Nepřijde mi, že by si šahala na ouška. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
17.12.13 09:02
@Erwinka píše:
Díky moc a myslíte, že to může být ouško i když není rýma a teplota? Já myslela, že k ouškům je alespoň ta rýma. Nepřijde mi, že by si šahala na ouška. Díky moc.

určitě, syn taky mívá zánět ucha bez rýmy a teplot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
17.12.13 09:03

Tak buď je to opravdu ouško nebo zoubky. Co vím, tak kamarádky malá taky rýmu neměla, na ouška si nesahala a zánět středního ucha měla jak vyšitej. Takže radši šupky dupky k doktoru. Držím palce, ať je malé brzy lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.13 09:08
@Erwinka píše:
@Melody 4 @fialína @martina.se
Díky moc a myslíte, že to může být ouško i když není rýma a teplota? Já myslela, že k ouškům je alespoň ta rýma. Nepřijde mi, že by si šahala na ouška. Díky moc.

já měla ucho jako malá tolikrát a rýma u toho vůbec nebyla :zed: zajdi s dítkem k dr, oni ji prohlídnou a uvidí, jestli je to ouško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
17.12.13 09:21

Tak díky moc. Vyrazíme odpoledne k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.12.13 21:48

@Erwinka Tak jak to dopadlo u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
18.12.13 05:49

@Erwinka Ahojky!
Taky by mě zajímalo, jak jste dopadly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
18.12.13 07:03

Tak Dr. na ní nic neviděl, upozornil, že jí asi porostou zoubky (v roce žádný nemá) a to, že děti, nesou různě. Ještě nás poslal na ORL a tam taky vše OK, jen taky zmínili ty zoubky. Máme dávat nurofen a/nebo paralen a kdyby se dělo cokoli dalšího, tak hned přijít…
Dnes v noci zase vyváděla i když měla nurofen, ale dala jsem pak po 6ti hodinách dalších a to usla na 4 hodiny.
První dceři jsem dávala na zuby i nějaká homeopatika, tak je zkusím doma někde najít a budu doufat, že za chvíli bude klid. Přes den se chová celkem normálně, chce se víc chovat, je trochu vzteklejší, ale normálně si hraje, směje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.12.13 07:09

Zkus jeste homeopaticky sirup Sedalia, neuskodi jako od bolesti a je na celkove zklidneni, pokud se to ale do nekolika dni neupravi, vysadit. A ouska mohou byt i bez rymy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.12.13 07:09

@Erwinka Aha pises, ze ORL ok…tak ten sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
18.12.13 08:04

My měli na zoubky doporučená homeopatika Chamomilla vulgaris.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí