Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím pomoc!!!Lejlině jsou 4 měsíce a pul.Do teď spala-usínala bez jakéhokoliv problému. Usínáme tedy ve 23hod, ale to tak pozdě vzhledem k tomu, že chodila spát ve 3 ráno do 2 a pul měsíce. V noci se mi neprobudila nikdy.Usne v
11 a do 9 spí v kuse.Jsme na UM.No a co začalo tedy teď?
Jakmile si jdeme lehnout a že vždy když jsem vedle ní ležela byla uplně v klidu, ted spustí! Ale prostě nepřestane třeba 2 hodiny. Dásně jí mažu gelem, zdá se mi že se budou klubat zoubky.ale každá z nás poznáme když dítě brečí vztekem a nebo doopravdy mu něco je.Tak Lejlina přesně vztekem. Jakmile jí dám ale do kočárku, když jsem teda už opravdu zoufalá, usne hned a tak za 30 min ji vezmu zpět do postele. V postýlce mi usne ráno, sice přitom pul hod před brečí, ale pak usne.
Tak já Vás vážně prosím o radu, jsem K. O.!!! ![]()
Na to rada není krom jediné: Vydržet ![]()
Moje se teď taky v noci vzbudí a začne plakat, nebo ani se nevzbudí a brečí a po chvilce spinká dál. Nebo se vzbudí ve 4 ráno, vyspaná do růžova, a mluví a mluví a mluví a tu hubu nezavře další hodinu a půl… Prostě děcka, za chvilku to zas bude jiný
A kdy cca by mohlo? Mám jí teda dávat do toho kočáru ji uspat, nebo ji nechat vybrečet. Je pravda, že v tom kocaru je tuhá během 10 min, ale nechci ji na to učit:(
Vybrečet jí nedávej…
Já mám brečouna a vzteklouna dodnes. Je jí rok a půl.
Vydržet, ono nic jiného ani asi nezbyde.
@Semina pokud to teď funguje, tak to klidně dělej, až to přestane potřebovat nebude to vyžadovat, žádné naučení, prostě má asi nějaké těžké období…
je to děs tyhle období, ale drž se, přejde to
až půjde do školy nebo se ti odstěhuje na kolej s láskou si vzpomeneš že byla doba, kdy potřebovala uspávat ![]()