Jak naučit neusínat u prsa

10
6.12.13 10:47

jak naučit neusínat u prsa

Ahojky, mám dotaz, poradte jak mám naučit 5.měsíčního syna usínat bez prsa? Dělá to jak přes den, tak i večer a v noci se pak budí každou hodinu a chce si podudat. Přes den u něj musím být, jakmile se pohnu, probudí se a hledá prso. pouze v kočárku na procházce usne sám. Dudlík samozřejmě odmítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
6.12.13 10:54

@misssoking nijak. Vzdycky to bude nasili. Proc neco co 5mesicu naprosto vyhovuje se ma najednou menit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
6.12.13 11:03

Syna jsem si nechala u sebe, protože taky vyžadoval časté kojení v noci. Když už mě taky nebavilo dávat prs pořád v noci, tak jsem se k němu přitulila, aby mě cítil a šoupla dudlík, časem si zvykl, zezačátku se kroutil. Zkoušela jsem různé dudlíky než nějaký přijal. Od sedmi měsíců naštěstí prospal celou noc. Přes den se to postupně zlepšovalo věkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30311
6.12.13 11:04

Leda násilím nedat a počítat s tím, že bude plakat. Ale tyhle metody se mají používat nejdřív v 6 měsících. Já jsem odnaučovala usínání u kojení až v roce a malý to pochopil asi po dvou dnech. Večer jsem nakojila, ale kojila jsem kratší dobu, prostě aby neusnul a pak šel do své postýlky spát. Pár dnů plakal, ale pak se naučil, že dostane mlíčko, pomazlíme se a jde se spinkat. Přes den jsem v té době už mlíko zrušila a já jsem rovnou rušila i noční kojení, to pil max po 2 hodinách.

Do té doby spal se mnou v posteli, do své nechtěl a přes den spal v obýváku na matraci, kde jsem ho uspala kojením, pak jsem se teda mohla naštěstí vzdálit, večer jsem s ním musela být v posteli a odejít jsem nesměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
6.12.13 11:34

Ja bych v 5 mesicich neodnaucovala, bude to dost nasilne, je to jeste prcek. Ja odnaucovala v roce a to uz byla pohoda, ale vim, ze o par mesicu driv by to byly proplakane hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
6.12.13 11:35

@Aspera koukam mame to hodne podobne, taky ted koncime s nocnim kojenim a jde to celkem dobre, v roce uz jsou na to deti celkem pripravene :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1822
6.12.13 11:40

Nejlepší je vůbec tenhle zlozvyk nepodporovat…a kdyžtak doporučuji tuhle knížku Každé dítě může dobře spát ;)

Jinak u nás frčelo usínání v náruči - naštěstí po čtvrtém měsíci, kdy odezněly hrozné koliky, jsem prostě prubla ho jen stričt do postýlky, co bude a byl klid :) A pak i sám už odmítal vůbec v náruči být :) A nám se teda taky hrozně ulevilo, že mu stačilo jen položit do postýlky a nechat být :) A když měl období, že furt vstával a někdy brekával, tak jsem prostě přišla, pohladila, uklidnila, položila a zase šla…a bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1822
6.12.13 11:41

Noční kojení u nás teda skončilo během 4.-5.měsíce…a spával a spává celou noc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
6.12.13 12:05

Já bych to neřešila, je malinký…
Ten můj bude mít rok a večer ho uspávám u prsa, ale jelikož bych chtěla během půl roku ukončit kojení, tak pak si to asi pěkně vyžeru :mrgreen: jsem, ale toho názoru, že časem se vše poddá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.13 12:06

Ahojky my jsme teda musely nechat vyplakat :roll:
prvni den plakala 15 min, druhej den 10 min a třetí den už spinkala bez pláče ale věřím a znam hodně maminek ktere na to nemají nervi třeba jako muj manzěl kterej musel chodit ven.Ale ted jsme spokojení všichni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí