Celoroční boty Superfit s goretexem

199
25.10.13 09:49

Celoroční boty superfit s goretexem

Ahoj, chtěla bych vědět, jaké máte zkušenosti s celoročními botami od Superfit s goretexem. Synovi je 6 let a od prvních krůčků mu kupuji botičky Superfit. Vždy jsem byla spokojená. Ale asi před měsícem jsem mu koupila Superfity s goretexem, stály 1700,–. Ale synovi se v nich extrémně potí noha i když bylo ráno pravdu chladno. Stélka je kožená, vždy jí má hodně mokrou, teď po měsíci jsem zjistila, že je stélka vyndavací a když jsem jí vytáhla, myslela jsem, že mě klepne. Ve vrchní části byla plíseň! No vystříkala jsem je savem a zmizelo to, ale teď teda řeším co s tím. Četla jsem, že do goretexových bot mají být speciální ponožky, ale my s touto membránou máme boty, nosíme s normálníma ponožkama, ale teda plíseň se tam fakt nevyskytla. Je fakt, že stélky u těch ostatních bot nejsou kožené. Že by to bylo tím? Děkuji za Vaše zkušenosti. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
stazinka09
25.10.13 09:52

Tak to koukám. Malá má superfity s goretexem a nosí běžné ponožky, punčocháčky. Má i potivou nožku, docela dost, ale zatím jsem žádný problém nepozorovala. Začnu asi kontrolovat stélku, to by mě fakt nenapadlo. ještě myslím, že ty speciální ponožky je jen doporučení nikoliv že bez mich bota s goretexem začne plesnivět :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1258
25.10.13 10:01

To je fakt ale divný :think: Jako že po měsíci nošení se udělala plíseň? :think: Kluk nosí do těchto bot normální ponožky a nikdy problém nebyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
25.10.13 10:02

Ahoj, taky máme Superfity, malý má hodně potivou nohu a používáme všechny ponožky i punčocháče, i když prodavačka doporučovala jen bambusové. Ale plíseň nikdy teda neměl 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
25.10.13 10:07

No já jsem z toho také v šoku, se hlavně bojím, aby syn z toho neměl pak nějaké problémy s nohama, nehtama apod. Mě hned za začátku zarazilo jak se mu v nich strašně potí ta noha, no a teď ta pláseň mě teda dostala…Zkousila jsem napsat tam, kde jsem je koupila, ale já pochybuju, že to uznají jako reklamaci:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
25.10.13 10:11

@PetraBM
Zkus mu tam dávat tenké bavlněné ponožky…je fakt, že vloni v zimě jsem mu tam nedávala froté punčocháče, protože byl zpocený, ale obyč. tenké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
25.10.13 10:32

Ahoj, my jsme spokojeni, nikdy se nám nic podobného nestalo, malý má do nich obyčejnou ponožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
25.10.13 10:33

Teda ca 1700? Svoje děti miluju, ale tak drahy boty bych teda nekoupila. Pokud by mu už nerostla noha tak klidně za 3000, ale… Jinak já bych je teda šla reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
25.10.13 11:00

Ahoj, my tiež nosíme hlavn superfity a nikdy sme taký problém nemali, ale goretexové boty kupujem len zimné, celoročné kupujem bez goretexu (v nich sa malej nohy vobec nepotia), práve preto, že mi kamarátka vravela, že sa im v celoročných goretexových botách strašne potili nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
25.10.13 11:05

A když kupujete bez goretexu nepromáčí se? Já jsem loni koupila synovi kožené od Protetiky a jen když šel chvilinku v mokré trávě měl promáčené nohy. Rekalamci mi uznali. Tak jsem teď chtěla goretexovou jistotu, no a jsem zklamaná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
25.10.13 11:05

Malej má taky s goretexem a též má spocený nohy z botiček a to jsou jarní a podzimní botky a stáli nás 2200,–takže příště na jaro koupím bez goretexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
25.10.13 12:09

J8 teď měla Superfity taky plíseň ze spodu stélky. Ale nebylo to pocením, ale rozlepenou podrážkou, teklo do nich. jsouu na reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
25.10.13 13:19

Zatim se nam nic podobneho nestalo. Ale kupuji dceri ponozky a puncochace s co mozna nejvetsim podilem bavlny, aby se ji nozicka nepotila. A tak jednou tydne pouzivam na boty impregnaci. To je u boticek s membranou dulezite.

• Citovat
  • Upravit
3157
3.9.15 08:44

Číslování Superfit

Prosímvás, syn nosí normálně nyní boty vel. 27, délku chodidla má 16 cm přesně. Chci mu ted koupit celoroční superfity s goretexem ale tam podle délky chodidla to teda vypadá že bych mu měla vzít č. 26, máte zkušenost že by Superfity nosily vaše děti v jiné velikosti než ostatní boty? Nebo jsem nějak mimo. JInak je mi jasné že je máme zkusit atd to mi prosím nepište potřebuji to ted vyřešit objednáním přes net, díky všem za případné reakce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
3.9.15 08:46

No, to ta 26bude.. my mame 25 a ma 15,6..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková