Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky prosím vás neposílaly jste někdo cestovní postýlku? Vůbec nemůžu odhadnout jak je těžká abych to dala do kalkulačky… ![]()
Najdi si tu postýlku na netu, váha tam bude uvedená. Pak připočitej něco za obal.
@JaneDoe vygooglila jsem váhu cestovních postýlek od 11 do 13 kg.
@Špuntice1986 píše:
Najdi si tu postýlku na netu, váha tam bude uvedená. Pak připočitej něco za obal.
zkoušela jsem u té mojí to zrovna není ![]()
@Titty píše:
@JaneDoe vygooglila jsem váhu cestovních postýlek od 11 do 13 kg.
děkuju já jsem četla kolem 10 ale mi se to zdá hrozně málo, je fakt těžká, má ještě tyčky na vyvýšené lůžko… a dost se tam ta cena za poštovné liší ![]()
A nemáš doma osobní váhu, že bys na ni s postýlkou v ruce hupsla?
Vim, ze jsem kupovala z druhe ruky pres aukro, vazila 11 kilo a za postu jsem platila stovku. Ale asi se to bude trochu lisit.
@berusa.m píše:
A nemáš doma osobní váhu, že bys na ni s postýlkou v ruce hupsla?
jj budu muset to tak udělat, mám ji zatím na půdě, jen potřebuju vědět kolik napsat poštovné
![]()
Jen malý postřeh - pokud máš zákaznickou kartu České pošty, jsou s ní pak některé balíky levnější. Ten do ruky a na poštu o dost, můžou vyjít i levněji než cenný balík. Jinak doporučený balíček je o ničem, ten je jen do váhy 2 kg max. ![]()
@izabelaregina píše:
Jen malý postřeh - pokud máš zákaznickou kartu České pošty, jsou s ní pak některé balíky levnější. Ten do ruky a na poštu o dost, můžou vyjít i levněji než cenný balík. Jinak doporučený balíček je o ničem, ten je jen do váhy 2 kg max.
Tak o tom jsem ještě neslyšela, to si zařídím. Jestli je to zadarmo… jdu se podívat. ![]()