Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kytyna Já jsem teprve na začátku stimulace a zatím jsem zaplatila jen tři stovky za doplatek za Fostimon
Ale budeme připlácet ICSI a mražení případných přebytků, takže já myslím, že do 10 - 15 tisíc se vejdeme. Chodím k Apolináři a jsem tam maximálně spokojená. Hodně štěstí ![]()
Repromeda Brno - 20tisíc hormony Gonal, dvojnásobná dávka kvůli nízkému AMH. Jinak základní dávka těch obyč. 3tisíce, Gonal 10tisíc. Za všechno ostatní jsme platili 27tisíc a to jsme si připláceli 5 tisíc za lepší oplodnění vajíček. Takže základ 22tisíc. Celkem základní léčba vychází na 25tisíc, nás to stálo necelých 50tisíc. Ale stálo to za to!!!
Ahojte vsichni. Chtela bych se zeptat na par informaci ohledne umeleho oplodneni, poradi mi nekdo? Dekuji ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte vsichni. Chtela bych se zeptat na par informaci ohledne umeleho oplodneni, poradi mi nekdo? Dekuji
Poradí, ale musíš se ptát konkrétně…
Ahoj holky příští týden jsem na první konzultace problém je u mě mudr.mi řekla že jsem v PŘEDČASNÉM PŘECHODU ve 37
půjdem na um.op s darovanych vajíčky pojišťovna platí 3×4 ivf do 39 ale netuším kolik bude peněz pro dárkyňi a ani jak to bude probíhat po tel.mi řekli částku ze jim budu platit 15-20 tis i se zamrazenim bez pojišťovny 80-90tis jiné další služby zatím nevim. Nevíte nikdo jak to probíhá v mém případě? prosím
@Zlatíčka V Ahoj, do jakého centra chodíš? Ceny jsou hodně rozdílné. Záleží zda máš soukromý nebo státní CAR.
@HankaS82 píše:
@Zlatíčka V Ahoj, do jakého centra chodíš? Ceny jsou hodně rozdílné. Záleží zda máš soukromý nebo státní CAR.
Ahojky začneme jezdit do Pronatal Karlovy vary. ![]()
@Zlatíčka V píše:
Ahojky začneme jezdit do Pronatal Karlovy vary.
A těm nebo spíš nám VZP hradí Viď.
@Zlatíčka V taky jsem chodila do Pronatalu, ale Teplice. Kouknu zda tu nemám ceník, ale patří k nejdražším. Za mě to byla v Teplicích hrůza. Jen ze mě tahali peníze a výsledek žádný. Ale z KV zkušenost nemam
@Zlatíčka V píše:
Ahojky začneme jezdit do Pronatal Karlovy vary.
A tam nebo spíš nám VZP hradí.
@Zlatíčka V pojišťovna hradí 3-4 cykly ivf. Pokud necháš vložit 1embryo hradí Ti 4cykly.Ale jsou zákroky, které si musíš zaplatit. Určitě doplatek za léky, prodlouženou kultivaci, icsi, mrazení. To je ten základ, který se doplácí. A v Tvem případě to budou ještě vajíčka dárkyně. V každém CAR jsou doplatky jiné.
Také jsem měla tu čest zkusit v Teplicich a za mě
nic moc vypálila jsem pět tisíc za injekce které mi dodnes leží nepoužité v lednici byly jsme na třetí kontrole a stále se nic nedělo pak řekli přijedete za týden už mi to lezli na mozek ja zdravá přítel zdravý tak proč s tím nepohnou týden utek a než jsme tam jeli udělala jsem si test(bylo mi totiž blbě)a byl // už má 16 měsíců tak už jsme tam nejeli, ale to už jsou skoro tři roky. Teď mám údajný PŘEDČASNÝ PŘECHOD tak to chcem nějak zkusit. ![]()
@Zlatíčka V jj všechno jim trvá a na lekach rejžují neskutečně, protože mají svou lékárnu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.