Cena umělého oplodnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1862
16.3.16 19:07

@Kytyna Já jsem teprve na začátku stimulace a zatím jsem zaplatila jen tři stovky za doplatek za Fostimon :mrgreen: Ale budeme připlácet ICSI a mražení případných přebytků, takže já myslím, že do 10 - 15 tisíc se vejdeme. Chodím k Apolináři a jsem tam maximálně spokojená. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.3.16 00:07

Repromeda Brno - 20tisíc hormony Gonal, dvojnásobná dávka kvůli nízkému AMH. Jinak základní dávka těch obyč. 3tisíce, Gonal 10tisíc. Za všechno ostatní jsme platili 27tisíc a to jsme si připláceli 5 tisíc za lepší oplodnění vajíček. Takže základ 22tisíc. Celkem základní léčba vychází na 25tisíc, nás to stálo necelých 50tisíc. Ale stálo to za to!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.17 23:24

Ahojte vsichni. Chtela bych se zeptat na par informaci ohledne umeleho oplodneni, poradi mi nekdo? Dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.4.17 23:49
@Anonymní píše:
Ahojte vsichni. Chtela bych se zeptat na par informaci ohledne umeleho oplodneni, poradi mi nekdo? Dekuji :)

Poradí, ale musíš se ptát konkrétně…

• Citovat
  • Upravit
11.5.17 12:13

Nyka

Ahoj holky příští týden jsem na první konzultace problém je u mě mudr.mi řekla že jsem v PŘEDČASNÉM PŘECHODU ve 37 :( půjdem na um.op s darovanych vajíčky pojišťovna platí 3×4 ivf do 39 ale netuším kolik bude peněz pro dárkyňi a ani jak to bude probíhat po tel.mi řekli částku ze jim budu platit 15-20 tis i se zamrazenim bez pojišťovny 80-90tis jiné další služby zatím nevim. Nevíte nikdo jak to probíhá v mém případě? prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 12:21

@Zlatíčka V Ahoj, do jakého centra chodíš? Ceny jsou hodně rozdílné. Záleží zda máš soukromý nebo státní CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 12:36
@HankaS82 píše:
@Zlatíčka V Ahoj, do jakého centra chodíš? Ceny jsou hodně rozdílné. Záleží zda máš soukromý nebo státní CAR.

Ahojky začneme jezdit do Pronatal Karlovy vary. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 12:39
@Zlatíčka V píše:

A těm nebo spíš nám VZP hradí Viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 12:41

@Zlatíčka V taky jsem chodila do Pronatalu, ale Teplice. Kouknu zda tu nemám ceník, ale patří k nejdražším. Za mě to byla v Teplicích hrůza. Jen ze mě tahali peníze a výsledek žádný. Ale z KV zkušenost nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 12:42
@Zlatíčka V píše:

A tam nebo spíš nám VZP hradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 12:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 12:48

@Zlatíčka V pojišťovna hradí 3-4 cykly ivf. Pokud necháš vložit 1embryo hradí Ti 4cykly.Ale jsou zákroky, které si musíš zaplatit. Určitě doplatek za léky, prodlouženou kultivaci, icsi, mrazení. To je ten základ, který se doplácí. A v Tvem případě to budou ještě vajíčka dárkyně. V každém CAR jsou doplatky jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 12:50

Také jsem měla tu čest zkusit v Teplicich a za mě :think: nic moc vypálila jsem pět tisíc za injekce které mi dodnes leží nepoužité v lednici byly jsme na třetí kontrole a stále se nic nedělo pak řekli přijedete za týden už mi to lezli na mozek ja zdravá přítel zdravý tak proč s tím nepohnou týden utek a než jsme tam jeli udělala jsem si test(bylo mi totiž blbě)a byl // už má 16 měsíců tak už jsme tam nejeli, ale to už jsou skoro tři roky. Teď mám údajný PŘEDČASNÝ PŘECHOD tak to chcem nějak zkusit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 12:56

@Zlatíčka V jj všechno jim trvá a na lekach rejžují neskutečně, protože mají svou lékárnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 12:57

@Zlatíčka V já v Pronatalu platila 25tis bez mrazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.