Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chodila jsem k němu ještě v době kdy pracoval v GYNCENTRU je moc hodný a dobrý doktor.
Ahojky, já byla u něj 2× když jsem čekala syna (2007), to byl ještě v modřenech a teď na podzim v modřenech a začátkem roku u něj už v Hloubětíně. Je naprosto super, vůbec na nic si u něj nemůžu stěžovat. Při synovi jsem tam byla i s manželem a při nynějším miminku bohužel manžel nemohl ani jednou a v obou případech příjemný, lidský. Navíc moje dr říkala, že je to jeden z nejlepších doktorů na screening.
Ultrazvuk dělá přes břicho, máš nad sebou obrazovku, na které miminko krásně vidíš, vše Ti ukazuje a vysvětluje. Myslím, že v ordinaci jsem byla +- 20 minut, ale už si nejsem jistá a čekala jsem asi taky cca 20 minut po objednání.
Ale celková spokojenost, za mě můžu doporučit ![]()
Ahoj „martr“, napiš, jaký máš pocit z UTZ atd.? Jdu k Dr. Břešťákovi za 14 dnů..
Ahoj, já jsem chodila k Mudr. Břešťákovi na Ultz k Apolináři, ve 13tt, 20tt a pak ještě několikrát, protože se mu něco nezdálo. Nikdy jsem nic neplatila, oba velké ULTZ jsem měla zadarmo.
MuDr Břešťák mi dnes bude dělat UTZ u Apolináře, asi chodí i na Pronatal i k Apolináři.. Já nesouhlasím s tím že Pronatal je ten nejšpičkovější… Jsem zdravotník a vnímám tedy vše, Apolinář je bezvadnej, nemůžu srovnat v Pronatalu jsem nebyla, ale vím že víc pro těhuli udělat nejde, než to co dělají u Apolináře ![]()
Omlouvám se že se vměšuji. Nevíte kolik stojí 4D ultrazvuk u Břeštáka??
@Buba27 mám to doporučeny od mého gynekologa, takže určitě 4D ultrazvuk dělá jen za kolik aby to nebylo 2,5 tís. No kdyžtak si zavolám ![]()
Ahoj chtěla bych se zeptat, kdo byl už na screeningu u MUDr. Břešťáka, jestli může jít manžel se mnou?
Ano na screeeningy jak už ve 12, tak i ve 20 tt, ať už se dělají kdekoli a kýmkoli, manžel smí. Já u Dr Břešťáka byla, bylo to úžasný, já byla u Apolináře, doktor přišel tam, měli kvalitní ultrazvukový přístroj, kde bylo fakt vše krásně vidět proti mě na velký obrazovce, ne jak u mýho gyndaře kde vidím prd. Dr Břešťák byl skvělej, vše ukázal, vysvětlil, nikam nepospíchal, po vyšetření podal ruku, pogratuloval ke „krásnemu chlapečkovi“, byla jsem velice spokojena. Nabídli mi za 100 kč velkou A4 Utz fotku, vzala jsem si ji, je taky pěkně přehledná.
@Buba27 děkuju moc za informace. ještě přesvědčit to ho chlapa doma, aby šel ![]()
No nebude litovat, myslím že bude dojat, jak to miminko uvidí. Mě tedy taky ukápla slzička, bylo to ve 12 tt vlastně poprvé co jsem ho tak krásně viděla.
@Zandi píše:
@Buba27 mám to doporučeny od mého gynekologa, takže určitě 4D ultrazvuk dělá jen za kolik aby to nebylo 2,5 tís. No kdyžtak si zavolám
ono je blbý, že nemá internetové stránky
a zjistila jsi tu cenu?
Ahoj holky mám dotaz tady v Kolíně mi dělali screening který nedopadl dobře tak mě odkázali k panu doktorovi i s výsledky jak krve tak UZ
Chtěla jsem se zeptat když je to jako doporučení budu něco za ten UZ platit?? Objednaná jsem na tento čtvrtek k němu do Hloubětína
Předem moc děkuji doufám že vše dopadne dobře jelikož tady v Kolíně nic moc a fakt nic neřeknou jen člověka vystresují ![]()