Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nejde mi to, asi druhý den a dnes to tam mám napsáno, že chyba přetrvává.
Jj, taky mě to od včerejšího dne zlobí. A dnes už se nenačte ani úvodní stránka.
Jestli to takhle bude pokračovat, přesměruji si schránku na jiný email. Tohle mi nebaví. ![]()
Ahoj - ne! od včerejšího odpoledne
jsem zvědavá, kdo mi zaplatí tu práci, co jsem kvůli nim nestihla!!!
![]()
Taky nejde uz druhy den, stve me to, protoze to je skolni email, kde je ucivo, ze ktereho piseme zitra pisemku a ja se na to nemuzu dostat ![]()
@denvoj píše:
No, je to radost. Taky čekám na důležitý email. Štvou mě
tohle bylo pred xx mesici na seznamu taky, uz jsem z toho byla na nervy, protoze se to tahlo nekolik tydnu, tak jsem si emaily zrusila a dala na gmail.
Taky mi od vcera nefunguje. Sice rano chvilinku sel ale ted zase nejde…:( psala jsem na helpdesk ale nikdo mi zatim neodpovedel…
Znovu nejde
Zacinaji byt nespolehlivi
Nechce se mi prechazet jinam, nevim, jestli maji taky takove vypadky? ![]()
Mě taky nejde už od včerejška, na jejich stránkách mají že problém přetrvává a usilovně pracují na opravě, nj ale jak dlouho ještě ![]()
Pokud vim, tyka se ten problem asi tretiny uzivatelu. Pokud potrebujete neco akutne, doporucuju stahnout e-mailoveho klienta, IMAP a POP3 funguji.. ![]()
http://www.stahuj.centrum.cz/…entrum-mail/
Mně taky nejde už od včerejška a nefunguje mi ani ten e-mailový klient, ani přes outlook to nejde, i když na centrumu píší, že by to jít mělo. Prostě se k mailům nedostanu žádným způsobem
Jak dlouho to ještě může trvat, mám tam pracovní maily, na které jsem měla už včera odpovědět.