Čepice pro kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
10.3.17 18:47

Objednávala jsem zde,****, podle vzorníku. Maximální spokjenost.

edit admin - ostraněn okaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
11.3.17 15:30

Na mimibazaru šije spousta paní čepičky, mají výběr látek a šijí dle zaslaných rozměrů…nebo z minula mám krásné čepičky a nákrčníky z sijemesrdcem.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
7.5.22 09:03

Ahoj, davate neco v lete miminku 3-6 mesicu na hlavičku? Preferujete cepicku nebo kloboucek? Nebo proste dite mate furt v kocarku, tak aby na nej nesvitilo? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
7.5.22 09:12
@LP4 píše:
Ahoj, davate neco v lete miminku 3-6 mesicu na hlavičku? Preferujete cepicku nebo kloboucek? Nebo proste dite mate furt v kocarku, tak aby na nej nesvitilo? Diky

Když byla horka a malý byl v korbě tak nic..na hlavu mu nesvítilo takže v pohodě..za sebe jinak volím čepici..ty kloboučky nemám moc ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
7.5.22 09:16

@LP4 Když dcera byla v korbě tak neměla nic a nebo šátek.. :) a když byla mimo korbu tak vždy šátek nebo jednovrstvý turbánek ve stylu čepičky
Kloboučky jsem začala dávat až další léto.. kdy už chodila :) a když foukalo tak zase šátek :)
My vždy kupujeme z kulišáren a sedí skvěle a zakryjou i uši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41779
7.5.22 09:23

Srpnová dcera neměla na hlavě nic, až když se ochladilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.5.22 10:11
@LP4 píše:
Ahoj, davate neco v lete miminku 3-6 mesicu na hlavičku? Preferujete cepicku nebo kloboucek? Nebo proste dite mate furt v kocarku, tak aby na nej nesvitilo? Diky

Takhle malé nesedíci dítě je v kočárku tak, aby na něj nesvitilo. A když přecházís a zasviti na nej, tak to nevadí. Můžeš mít na kočárku plinku (tak abys mu tam neudělala saunu) nebo sluneční clonu. Na hlavu nic nedávej. A stejně až bude venku 50 na slunku, tak budete doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
7.5.22 10:14

@Aletta80 kdyz on rad kouka. Takze by mi obcas treba chtel na deku nebo jezdit ma brisku a to proste sviti nemohu ho celeho prikrejt kdyz bude vedro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
7.5.22 10:18

Tenčí mají teď v F&F, sedá a modrá s bílými proužky. Podobně měli i v Tchibo. A pokud trochu teplejší, tak jsem si všimla v Sinsay ze mají.
Jo ještě v HM mají bezová/piskova a hnědá, trojbaleni, ale mají takový ty ouška nahore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.5.22 10:22

No budeš muset vyhledavat stín :) my třeba jezdili v parku, v zahradách pod stromy a nebo jsem jezdila ulicemi, kde stinily domy :D Na dece můžete být taky pod stromem. Ale ono je asi jedno jestli klobouček na snurky nebo siltovka-takova ta piratka - co bude vyhovovat tobe a taky co si maly nestrhne :D já měla tu siltovku, a klobouček až teď pro roční :) když jezdila na bříšku, tak můžeš jej otočit hlavou k sobě - nohy pod stříškou a hlavu pod sluneční clonou a uvidí ven :) ale my s takto malym nejezdili na přímém slunci vůbec, to by se stejně do roku nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
9.5.22 09:40

@LP4 dávala jsem bavlněný klobouček, když se šlo na slunce, v kočárku (ve stínu) nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák