Čepy na mandlích, jedna strana

86
22.8.21 18:27

Čepy na mandlích, jedna strana

Mám dotaz mate někdo problém s čepy na mandlích? Neprodělala jsem angínu uz dlouho a čepy se mi začali dělat tak před 2 měsíci. Poprvé mi je vyndali na ORL ale nic víc mi k tomu neřekli jen je vyndali, od te doby se mi dělají pořád, vyndám je a za par dni jsou tam znovu. Je možné ze se dělají jen na jedné mandli? Protože je vidím jen na levé. Mám tam jakoby kapsu v mandli a v ty jsou takže tam musím jakoby dloubnout dovnitř abych je vyndala. Nemáte někdo nějakou radu co s tím? Horečku nemám jen me občasné bolí v krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6664
22.8.21 19:12

Jo, mně se dělají prostě furt, v těch dolíčkách v mandlích. :nevim: Co chvíli si je vyndám, léčba stejně nezabrala, tak to nějak víc neřeším, až tak mi život nekomplikují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.8.21 19:18

@klamonožka dekuju moc za odpověď. A myslíte ze je možné ze je mám jen na jedné mandli? A nebolí vás z toho v krku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
22.8.21 19:23

@idkwhoiam Ne, u mě to nedoprovázejí žádné zdravotní problémy. A jestli máš ty dolíčky jen na jedné straně, tak se ti asi můžou dělat jen tam. Ale určitě to je individuální, já tím, že to mám roky, tak to neřeším, kdyby se mi to objevilo náhle, tak se raději poradím s doktorem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
22.8.21 19:41

U mě to děla intolerance na mléko - nejim jogurty, nemám cepy, ale když si dam, hned druhy den tam jsou. Takže doporučuji test na intolerance potravin.

• Citovat
  • Upravit
478
5.9.21 21:36

Take pozoruju na jedne strane. Jednou jsem byla na orl, nejprve mi rikali ze to nic neni, nakonec doktor spachtli zmackl a vyndal na sklicko a potom mi nasadili snad i antibiotika - je to uz celkem davno, tak si to moc nepamatuju- kazdopadne se snad jednalo o streptokoka…? :nevim: no ale o tak :nevim: delaji se mi dodnes :nevim: nejal to teda uz neresim, tehy mi to na orl moc nevysvetlili, mozna jsem mela jit jinam. Obcas se to snazim odstranit, ale dloubani do mandli neni moc prijemne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5082
5.9.21 22:03

,, Mandlove kameny''. Delaji se mi uz par let, nekdy casto…ted treba cca dva mesice nic. Jsou to usazeniny v kraterech po cepech pri anginach. Ja mam obe mandle jak trosky, samou diru… Obcas citim tlak v mandli, a tak uz vim ze musim vydolovat bordel a bude zase klid… Jednou mi to taky farali na ORL, malem jsem se tam :poblion:, takze radsi ja sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí