Černá barva odbarvení

370
1.11.21 18:53

Černá barva odbarvení

Ahoj holky chtěla bych se zeptat cca 3 roky se barvím na černou a chtěla bych změnu a chtěla bych se odbarvit. A chtěla bych se odbarvit sama doma. Mohla by jste mi některá z vás pomoct jaký odbarvovac použít aby mi nevypadaly vlasy :D už jednou se mi to stalo že půlka vlasů mi vypadla :D :D děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jolka86
1.11.21 18:57

Do toho bych se sama neopouštěla, už máš jednu špatnou zkušenost a chceš do toho jít znovu?

• Citovat
  • Upravit
37132
1.11.21 19:08

To neodbavis, 3 roky černá bude ve vlasech sakra zazrana. To musí kadeřnice kvalitním stahovacem a bude to práce na několik měsíců. Doma si vlasy leda tak upalis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
1.11.21 19:28

Sama jsem kadeřnice a narovinu ti radím vykašli se na to. Na 1× to neuděláš, vlasy zničíš a spálíš- budou jako chemlon. A o flekách ani nemluvím. Zajdi si k dobré kadeřnici co používá kvalitní přípravky, ale je to procedura na x měsíců pokud nechceš přijít o vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
1.11.21 19:41

Sama jsem si dlouhá léta barvila vlasy černou a když jsem zatoužila po světlejší barvě, zašla jsem ke kvalitní kadeřnici. Stálo mě to spoustu peněz a času, ale vlasy mám zdravé a hezké. Sama doma to neodbarvíš, vlasy si zničíš a stejně ve finále k té kadeřnici půjdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
1.11.21 19:53

Stahovač barvy!!
Nejlépe eliminator subrina, je fakt super.
Klidně použij dvakrát, ale mně zatím vždy pomohl i z hodně tmavé :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.21 21:35

Taky jsem mívala černé vlasy. Na světlou jsem přecházela postupně (od kadeřnice). Nejdřív hnědá a do ní postupně světlejší tóny. Časem jsem se dostala na blond, ale trvalo to dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
1.11.21 22:53

@Nikol Niki @Týna K. Děkuji za radu já ke kadeřnici moc nechodím barvím se pokaždé doma a hlavně u nás jsou sice kadeřnice ale ponejvíc pánské a když jsou dámské tak tam chodí jen starší ženy takže nevím zda by dokázaly odbarvit černou barvu zkušenosti s kadernickama nemám :oops: takže nevím jaká je dobrá jaká je špatná a nechci jít ke kadeřnici dat spoustu peněz a ona mi ty vlasy zničí víc než je mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
2.11.21 09:40

Rozhodně si neodbarvuj sama, ať tady pak nejsou další zbytečné příspěvky o tom, jak zachránit spálené a zničené vlasy. Šikovné kadeřnici se prostě nic nevyrovná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová