Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chtěla bych se zeptat cca 3 roky se barvím na černou a chtěla bych změnu a chtěla bych se odbarvit. A chtěla bych se odbarvit sama doma. Mohla by jste mi některá z vás pomoct jaký odbarvovac použít aby mi nevypadaly vlasy
už jednou se mi to stalo že půlka vlasů mi vypadla
děkuji všem
Do toho bych se sama neopouštěla, už máš jednu špatnou zkušenost a chceš do toho jít znovu?
To neodbavis, 3 roky černá bude ve vlasech sakra zazrana. To musí kadeřnice kvalitním stahovacem a bude to práce na několik měsíců. Doma si vlasy leda tak upalis.
Sama jsem kadeřnice a narovinu ti radím vykašli se na to. Na 1× to neuděláš, vlasy zničíš a spálíš- budou jako chemlon. A o flekách ani nemluvím. Zajdi si k dobré kadeřnici co používá kvalitní přípravky, ale je to procedura na x měsíců pokud nechceš přijít o vlasy.
Sama jsem si dlouhá léta barvila vlasy černou a když jsem zatoužila po světlejší barvě, zašla jsem ke kvalitní kadeřnici. Stálo mě to spoustu peněz a času, ale vlasy mám zdravé a hezké. Sama doma to neodbarvíš, vlasy si zničíš a stejně ve finále k té kadeřnici půjdeš.
Stahovač barvy!!
Nejlépe eliminator subrina, je fakt super.
Klidně použij dvakrát, ale mně zatím vždy pomohl i z hodně tmavé
![]()
Taky jsem mívala černé vlasy. Na světlou jsem přecházela postupně (od kadeřnice). Nejdřív hnědá a do ní postupně světlejší tóny. Časem jsem se dostala na blond, ale trvalo to dlouho.
@Nikol Niki @Týna K. Děkuji za radu já ke kadeřnici moc nechodím barvím se pokaždé doma a hlavně u nás jsou sice kadeřnice ale ponejvíc pánské a když jsou dámské tak tam chodí jen starší ženy takže nevím zda by dokázaly odbarvit černou barvu zkušenosti s kadernickama nemám
takže nevím jaká je dobrá jaká je špatná a nechci jít ke kadeřnici dat spoustu peněz a ona mi ty vlasy zničí víc než je mám
Rozhodně si neodbarvuj sama, ať tady pak nejsou další zbytečné příspěvky o tom, jak zachránit spálené a zničené vlasy. Šikovné kadeřnici se prostě nic nevyrovná. ![]()