Těhotenství a stěhování pryč

Anonymní
1.11.21 14:02

Těhotenství a stěhování pryč

Zdravím všechny. Mám syna z předchoziho vztahu a s nynějším partnerem čekám miminko. Jsem na začátku 3, měsíce. Přestěhovali jsme se za ním necelých 100km od původního bydliště. Ze začátku nebyl s ničím problém, ale poslední měsíc mě hrozně trápí ta dálka od mojí rodiny. Snažím se za nimi jezdit ale ne vždy to jde, nemáme auto takže jezdíme většinou autobusem. Jsem z toho nešťastná. Na miminko jsme se hrozně těšili, ale já teď den co den usínám s pláčem protože je mi smutno. Partner mi nabízel přestěhovat se tam kde jsem bydlela, ale nechci být sobec a vzít mu stálou práci, rodinu, koníčky a všechny přátele. Jsem s prvním synem ještě na mateřské takže proto jsme šli my za ním. Povídáme si o tom a partnerem pořád a snazim se to změnit ale nejde mi to, občas bych nejradši utekla k rodině a byla sama. On je úžasný partner dělá pro nas všechno, ale já už nevím co mám dělat. Je mi hrozně smutno :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
1.11.21 15:39

Já nevím, co chceš od nás za radu. Rozhodla jsi se jako dospělá se odstěhovat, protože manžel tam má zřejmě dobrou práci. To tam tu práci našel až teď, nebo jste nebydleli předtím spolu? To nechápu.
Jestliže ti rodina tak chybí a manžel to respektuje, tak se prostě přestěhujte zpátky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.11.21 16:04

Asi to jsou i hormony, ale přijde mi značně nedospělé toto chování :think: vždyť je to 100 km, není to opačný konec světa. kup si Auto a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
1.11.21 17:02

Kup si auto a jseš tam za hodinu a za hodinu zpět. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie