Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja myslim, ze to je prave pod tim silikonem, proto to nejde umyt, jedIne odstranit starej silikon a udelat novej
@Andriska ten larin proti plísni je cítit chlorem stejně jako Savo? Taky musím čistit plíseň ve sprše a smrad ze Sava mě dost vadí, i když to Savo je dost účinné.
Plíseň v silikonových spárách nám nešla dolů nijak a ničím
silikon bylo potřeba strhnout, pak to vyčistit, pořádně nechat vyschnout a znovu zaspárovat.
@Tarinka píše:
Ja myslim, ze to je prave pod tim silikonem, proto to nejde umyt, jedIne odstranit starej silikon a udelat novej
A použít sanitární silikon, ten by měl plísním trochu odolávat.
@Dasha01 píše:
@Andriska ten larin proti plísni je cítit chlorem stejně jako Savo? Taky musím čistit plíseň ve sprše a smrad ze Sava mě dost vadí, i když to Savo je dost účinné.
Jj, smrdi to jako Savo ![]()
Tak jsem to 2× vystrikala a nechala pres noc a ani prt. Pak jsem si vsimla, ze je to blbe udelane. Silikon konci presne na hrane dlazdicky. Tam kde je ailikon pres dlazdici tak tam nic neni. Asi to budeme muset tedy udelat znovu. Diky za rady ![]()
@Dasha01 píše:
Ano bohužel smrdí úplně stejně jako savo. Jsme ho jednou stříkali na zeď za gaučem protože byla plesnivá a ten smrad jsem cítila ještě dva dny a to jsme větrali nonstop. Ale plíseň zmizla.