Černé spáry v koupelně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
2.2.15 23:27

Zapoměla jsem, :mavam: jsou to rozprašovače

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
3.2.15 00:09

@mončís taky se primlouvam za jiz zminovany Larrin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.2.15 00:48

Ja myslim, ze to je prave pod tim silikonem, proto to nejde umyt, jedIne odstranit starej silikon a udelat novej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
3.2.15 05:58

@Andriska ten larin proti plísni je cítit chlorem stejně jako Savo? Taky musím čistit plíseň ve sprše a smrad ze Sava mě dost vadí, i když to Savo je dost účinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.2.15 07:13

Plíseň v silikonových spárách nám nešla dolů nijak a ničím :( silikon bylo potřeba strhnout, pak to vyčistit, pořádně nechat vyschnout a znovu zaspárovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
3.2.15 07:27
@Tarinka píše:
Ja myslim, ze to je prave pod tim silikonem, proto to nejde umyt, jedIne odstranit starej silikon a udelat novej

A použít sanitární silikon, ten by měl plísním trochu odolávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
3.2.15 08:38
@Dasha01 píše:
@Andriska ten larin proti plísni je cítit chlorem stejně jako Savo? Taky musím čistit plíseň ve sprše a smrad ze Sava mě dost vadí, i když to Savo je dost účinné.

Jj, smrdi to jako Savo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
3.2.15 10:22

Tak jsem to 2× vystrikala a nechala pres noc a ani prt. Pak jsem si vsimla, ze je to blbe udelane. Silikon konci presne na hrane dlazdicky. Tam kde je ailikon pres dlazdici tak tam nic neni. Asi to budeme muset tedy udelat znovu. Diky za rady :palec:

• Citovat
  • Upravit
914
3.2.15 15:17
@Dasha01 píše:

Ano bohužel smrdí úplně stejně jako savo. Jsme ho jednou stříkali na zeď za gaučem protože byla plesnivá a ten smrad jsem cítila ještě dva dny a to jsme větrali nonstop. Ale plíseň zmizla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný