Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je dobre prát ručniky každy den tchyně je pere každy den a mě to případa divne když ty ručniky jestě voni děkuju za odpověd
Ručníky na ruce denně neperu, nechávám je dva tři dny, jinak na tělo po koupeli po jednom použití peru..
To mi přijde ujetý, prát ručníky každý den, ale každý si to dělá jinak.
ručník na ruce v kcuyhni měním třeba několikrát denně, hlavně, když se v kuchyni hodně ten den vyří a tak, ručník na ruce ve více frekventované koupelně tak jednou za tři dny, a naše koupací osušky tak jednou za týden.
Já je peru 2× týdně, teda spíš jak mám místo v pračce, peru skoro každý den. Denně bych se na to mohla vyprdnout
@anonym77
Myslíš asi mění, ne pere?
Však ať je mění třeba 3× denně, nech ji.
Za mě nesmysl.
@yasmine5 píše:
Ručníky na ruce denně neperu, nechávám je dva tři dny, jinak na tělo po koupeli po jednom použití peru..
dobře a když je ten ručnik jak na tělo tak na ruce
To tak nemám, na ruce mám malý ručník a na tělo velkou osusku..
Kazdy den? To bych mohla denne pozstet dalsi pracku. Peru, kdyz ho zamazu nebo kdyz prestane vonet.
Tak ja menim osusky jednou za 14 dni; prat je po kazdym pouziti je podle me plytvani.
Rucnik mame na ruce kazdy den cisty, ja i na telo.Deti na telo 2 dny. Neprijde mi to vubec ujete, tvoji tchyni rozumim
.
@yasmine5 no my to tak taky budeme mit ale zatim bydlime u rodiču od přítele no..
Peru jak mám místo v pračce (přihazuju k bílému na 60) někdy obden jindy jednou týdně a samozdřejmně když se zamažou tak hnedka ![]()
Ale vonave ručniky po jednou použiti je nesmysl aby se praly.. proto mame vlastni ručniky radši
@anonym77 se asi docela nudí, co? Nebo pokud si do nich utírá i boty, tak pak jo ![]()
@anonym77 píše:
Ale vonave ručniky po jednou použiti je nesmysl aby se praly.. proto mame vlastni ručniky radši
Je to zbytecny, plytva tim energiemi a jeste tim snizuje zivotnost samotnych rucniku…