Černé svatební šaty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
6.3.23 14:16
@stinga píše:
brrrr, Kamila byla odpudivá zamlada, a ve stáří se to nevylepšilo - té podle mě nepomůže naprosto nic - na hlavě má něco jako kočičí ocas a ta šedá vypadá jako špinavá

Kamila nevěstinka, fuj. Vyvzdorovala si ušatého prince, už jí zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
6.3.23 14:16

Googlím, a i když ti novomanželé vypadají šťastně a smějí se, působí to na mě stísněně - na první pohled fakt nevím, jestli se dívám na svatbu nebo pohřeb. Zkusila bych tu černou alespoň něčím rozbít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
6.3.23 14:20

Třeba toto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12641
6.3.23 14:20

Jako takhle… mně se hodně líbí lidi, co jsou sví a dělají si věci podle sebe. Ne protože se chtějí nutně lišit, ale protože to chtějí mít podle sebe. Ale takoví lidi to prostě udělají a neptají se na názor lidí okolo. Tím pádem to pak působí přirozeně.
Proto si myslím, zakladatelko, že si za tím úplně nestojíš a bude to tím pádem vypadat jako křeč a ve finále trapně.
Ale třeba se pletu, tak hodně štěstí, ať se vám to povede dle vašich představ. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.3.23 14:29
@annlady píše:
v jiných částích světa je bílá na pohřby a bílá na svatbu je tradice až od královny Viktorie, i dlouho poté bylo normální se vdávat v „lepších šatech“, nikoli však bílých, které se na nic jiného nehodily, byl to okázalý projev bohatství, protože tím daly najevo, že si mohou pořídit šaty pro jedinou příležitostzakladatelko, klidně se v černé vdávej, známá se v černé vdávala a moc jí to slušelo

Přesně tak, jsou to jen barvy a zaužívané zvyky, ještě před 200 lety byla barvou smutku holubičí šeď, kluci nosili červenou a modrá byla pro holky, svatební šaty byly všelijaké, jen ne bílé. Stejně tak černá dnes není na pohřbu vždy - už jsem byla na pohřbu, kde byli všichni na přání zemřelého v bílém a tuším někdo měl pohřeb ve veselých barvách. Pokud je svatba tematická, čili nějaký gothic, romantismus, tajemno, tak to bude působit normálně a minimálně svatebčané se budou cítit sami sebou. Pokud vím, Frühlingová měla černé svatební šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
6.3.23 14:30

Je to samozřejmě na tobě, obzvlášť, pokud k tomu třeba nějak netradičně pojmete výzdobu nebo ženichův ohoz, může to působit zajímavě.

Ale já bych si černé nevzala. Vdávala jsem se klasicky v bílých. Brala jsem to i tak, že třeba černé, červené, nebo jakékoliv jinak barevné šaty normálně nosím, na nějakou společenskou událost si můžu vzít i opravdovou róbu v jakékoliv barvě - ale ty bílé šaty jsou unikátní právě v tom, že je budu mít jen ten právě jeden den, na svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
6.3.23 14:31

Já měla barevný šaty od desiguálu - černý podklad, barevné květy. Do teď svý svatební šaty ráda nosím (že jsou svatební vím jenom já :D ). Jedině se mě pak při obřadu ptali, která z nás je nevěsta a taky fotograf :mrgreen:. My svého neměli, ale erárního jsme měli kvůli rodině. Z mé strany naprostá spokojenost, ale já na tohle princeznování nikdy nebyla :mavam:.

• Citovat
  • Upravit
1266
6.3.23 14:35

@LindenSkyHope No jo, tak to už leda ta bílá. :mrgreen: Hele, je fakt, že tu fialovou mám spojenou s tetkama, co se podruhé vdávaly třeba v šedesáti v kostýmku. Ale na šatech je taky pěkná. :mrgreen: O autistech ve spojitosti s modrou teda slyším poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
6.3.23 14:40

Ono je tenká hranice mezi „odchýlit se od stereotypu“ a „nevhodný průser“. Toť otázka, jestli by se vám ji podařilo nepřekročit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
6.3.23 17:32

@broskvová zmrzlina no je to pět let zpět, jinak bych poslala URL náušnic, ale už se neprodavaji. účes byl drdol vzadu a rozpuštěné drobné pramínky vlasů od cela k drdolu. Jedna větší bílá zdobná sponka u drdolu a to bylo vše. Náušnice mám doma, takové motivy „tenkých lístků“ zavěšených za sebou jak řetízek o délce 5 cm. Byly to klipsy, mám ušní dírky zarostlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.23 17:44

@PETRAKIM něco takovýho jsem si představovala, zní to krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14670
6.3.23 23:53
@ida007 píše:
Googlím, a i když ti novomanželé vypadají šťastně a smějí se, působí to na mě stísněně - na první pohled fakt nevím, jestli se dívám na svatbu nebo pohřeb. Zkusila bych tu černou alespoň něčím rozbít.

No tak toto je přesně ten případ, který jsem měla na mysli, kdy tam bude černá nevěsta jak pěst na oko :D Ta první fotka je vůbec hrozná, s tou spoustou mramoru a květinovou výzdobou je to jak pozdrav z mauzolea :D Líbí se mi ale ta černá sukně s bílým krajkovým vrškem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková