Černý svědomí

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
134
31.1.14 12:10
@novotna.zuzka píše:
@Apolena22 Nezlob se na mě, ale napsat příspěvek, jak jsi se nechala obírat na diskotéce…a pak se divit tomu, že z tebe mají ostatní prdel? A ještě reagovat tak, že budeš urážet jiný ženský? Když se k tomuhle přiznáš, tak nemůžeš nic jinýho očekávat! Kéž by se to dozvěděl, ať ví, co má doma!!!

Já nikoho neurážím, celou dobu uráží ony mě. Přečti si celou diskuzi. A že jsem jednou ujela nedává nikomu právo na morální soudy

• načítám...
4465
31.1.14 12:11
@kopejka píše:
Nemyslela trotl?? :roll:
:nevim:
  • načítám...
9719
31.1.14 12:11
@Apolena22 píše:
díky

No fakt není zač my tě rádi pojmenujeme pokud s tím máš problém…

• načítám...
9719
31.1.14 12:12
@Apolena22 píše:
Já nikoho neurážím, celou dobu uráží ony mě. Přečti si celou diskuzi. A že jsem jednou ujela nedává nikomu právo na morální soudy
:* :* :* nerozčiluj se kotě dneska večer můžeš zase zapařit :*
  • načítám...
72725
31.1.14 12:14
@Apolena22 píše:
Já nikoho neurážím, celou dobu uráží ony mě. Přečti si celou diskuzi. A že jsem jednou ujela nedává nikomu právo na morální soudy
:mrgreen: :lol: čekalas poplácání po rameni? tak to musíš napsat do bravíčka, né mezi dospělé :lol:
  • načítám...
9719
31.1.14 12:15
  • načítám...
6536
31.1.14 12:15
@kopejka píše: :* :* :* nerozčiluj se kotě dneska večer můžeš zase zapařit :*

hlavně aby manžel nepoznal, že vždy po pařbě má zakladatelka méně kalhotek :think: :mrgreen:

• načítám...
134
31.1.14 12:16
@novotna.zuzka píše:
@Apolena22 Nezlob se na mě, ale napsat příspěvek, jak jsi se nechala obírat na diskotéce…a pak se divit tomu, že z tebe mají ostatní prdel? A ještě reagovat tak, že budeš urážet jiný ženský? Když se k tomuhle přiznáš, tak nemůžeš nic jinýho očekávat! Kéž by se to dozvěděl, ať ví, co má doma!!!

já nikoho neurážím, celou dobu urážejí ony mě, již od prvních příspěvků! Přečti si to

• načítám...
31.1.14 12:17
@Apolena22 píše:

Já to čtu celý od začátku:-D A nestačím se divit tvému vyjadřování!!! Tak to nepiš na web, když nechceš morální soudy! Přiznej to manželovi, i to, že se na tebe na webu strhl morální soud a pak tě možná čeká i rozvodovej :nevim:

• načítám...
134
31.1.14 12:18
@kopejka píše:
No fakt není zač my tě rádi pojmenujeme pokud s tím máš problém…

ty jistě, ty auto bláta

• načítám...
9719
31.1.14 12:18
@renda81 píše:
hlavně aby manžel nepoznal, že vždy po pařbě má zakladatelka méně kalhotek :think: :mrgreen:

No to by byl průser, možná by si vždy měla na každou pařbu koupit nové…pak to bude na cajku :mrgreen:

• načítám...
9719
31.1.14 12:19
@Apolena22 píše:
ty jistě, ty auto bláta

Ale miláčku to je moje hláška nemáš nějakou svojí  :roll:

• načítám...
6536
@kopejka píše:
No to by byl průser, možná by si vždy měla na každou pařbu koupit nové…pak to bude na cajku :mrgreen:

nebo chodit rovnou naostro :think: :jazyk:

• načítám...
134
@martina.se píše: :mrgreen: :lol: čekalas poplácání po rameni? tak to musíš napsat do bravíčka, né mezi dospělé :lol:

ne, čekala jsem radu. Od některých bych se jí evidentně nikdy nedočkala, jelikož umí jen urážet a zesměšňovat

• načítám...
MarkétkaBeruška
31.1.14 12:20

@novotna.zuzka @SussieS tak hotovoooo, akorát teď mě čekají 2 rodinné návštěvy :( vůbec se mi nechce, mám rýmušu a smutnění :D nojo co se dá dělat

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová