Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@novotna.zuzka píše:
@Apolena22 Nezlob se na mě, ale napsat příspěvek, jak jsi se nechala obírat na diskotéce…a pak se divit tomu, že z tebe mají ostatní prdel? A ještě reagovat tak, že budeš urážet jiný ženský? Když se k tomuhle přiznáš, tak nemůžeš nic jinýho očekávat! Kéž by se to dozvěděl, ať ví, co má doma!!!
Já nikoho neurážím, celou dobu uráží ony mě. Přečti si celou diskuzi. A že jsem jednou ujela nedává nikomu právo na morální soudy
@Apolena22 píše:
díky
No fakt není zač my tě rádi pojmenujeme pokud s tím máš problém…
@Apolena22 píše:
Já nikoho neurážím, celou dobu uráží ony mě. Přečti si celou diskuzi. A že jsem jednou ujela nedává nikomu právo na morální soudy
@Apolena22 píše:
@kopejka píše:![]()
![]()
nerozčiluj se kotě dneska večer můžeš zase zapařit
hlavně aby manžel nepoznal, že vždy po pařbě má zakladatelka méně kalhotek
![]()
@novotna.zuzka píše:
@Apolena22 Nezlob se na mě, ale napsat příspěvek, jak jsi se nechala obírat na diskotéce…a pak se divit tomu, že z tebe mají ostatní prdel? A ještě reagovat tak, že budeš urážet jiný ženský? Když se k tomuhle přiznáš, tak nemůžeš nic jinýho očekávat! Kéž by se to dozvěděl, ať ví, co má doma!!!
já nikoho neurážím, celou dobu urážejí ony mě, již od prvních příspěvků! Přečti si to
@Apolena22 píše:
Já to čtu celý od začátku:-D A nestačím se divit tvému vyjadřování!!! Tak to nepiš na web, když nechceš morální soudy! Přiznej to manželovi, i to, že se na tebe na webu strhl morální soud a pak tě možná čeká i rozvodovej ![]()
@kopejka píše:
No fakt není zač my tě rádi pojmenujeme pokud s tím máš problém…
ty jistě, ty auto bláta
@renda81 píše:
hlavně aby manžel nepoznal, že vždy po pařbě má zakladatelka méně kalhotek![]()
No to by byl průser, možná by si vždy měla na každou pařbu koupit nové…pak to bude na cajku ![]()
@Apolena22 píše:
ty jistě, ty auto bláta
Ale miláčku to je moje hláška nemáš nějakou svojí ![]()
@kopejka píše:
No to by byl průser, možná by si vždy měla na každou pařbu koupit nové…pak to bude na cajku
nebo chodit rovnou naostro
![]()
@martina.se píše:![]()
čekalas poplácání po rameni? tak to musíš napsat do bravíčka, né mezi dospělé
ne, čekala jsem radu. Od některých bych se jí evidentně nikdy nedočkala, jelikož umí jen urážet a zesměšňovat
@novotna.zuzka @SussieS tak hotovoooo, akorát teď mě čekají 2 rodinné návštěvy
vůbec se mi nechce, mám rýmušu a smutnění
nojo co se dá dělat
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat