Černý svědomí

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
134
31.1.14 11:42

Trollové se nemají krmit, takže pápá ;)

• načítám...
11522
31.1.14 11:42
@Apolena22 píše:
netahej jsem svoje způsoby :roll:

napsala ta prava… :lol:

• načítám...
4465
31.1.14 11:43
@Apolena22 píše:
ty jsi tak dooobrá, umíš hledat, to bych nečekala :!

Taky se umím slušně chovat, slušně se vyjadřovat, neurážet ostatní lidi kolem sebe, nepodvádět chlapa, kterého miluju, a spoustu dalších věcí. Co umíš ty? :srdce:

• načítám...
4465
31.1.14 11:43
@MarkétkaBeruška píše:
já si nic nepomatuji, začínám litovat že jsem se tu nezaregistrovala dřív :,( v příštím životě to napravím

To já si taky nepamatuju, ale hledám :mrgreen:

• načítám...
rozmary
31.1.14 11:44
@MarkétkaBeruška píše:
@Apolena22 ale v poho, ne u @rozmary vaří manžel a holky to by ses divila jakej má servis
:mrgreen:
  • Upravit
9719
31.1.14 11:44
@SussieS píše:
Taky se umím slušně chovat, slušně se vyjadřovat, neurážet ostatní lidi kolem sebe, nepodvádět chlapa, kterého miluju, a spoustu dalších věcí. Co umíš ty? :srdce:

Nechat se na díze slíknout cizím chlapem :roll:

• načítám...
31.1.14 11:45

@Apolena22 Pokud založíš takovouhle diskuzi, nemůžeš se divit, že málo kdo má pro tebe pochopení. Když mám doma manžela, tak se takhle nechvám, ať mi je 20 nebo 40.Pak by jsi nemusela mít černý svědomí…A alkohol opravdu neomlouvá! To, že po tobě leze cizí chlap si uvědomíš sebe víc nalitá a rozhodnutí, jestli se necháš je na tobě. Nevypadá to, že by to dělal násilně! Jestli jsi chytrá, tak manželovi to neříkej, ublížíš mu! A doufej, že mu to neřekne někdo, kdo tam byl. Vylízej si svou chybu sama!!!

• načítám...
9719
31.1.14 11:46

Kam šla, jéééé mě to tak bavilo, ráda diskutuji se ženami hloupými jak auto bláta :mrgreen:

• načítám...
MarkétkaBeruška
31.1.14 11:47
  • Upravit
6536
31.1.14 11:48
@SussieS píše:
Teď jsem našla diskuzi, ve které tvrdí, že když jí chlap vylíže, tak to není nevěra :lol: a podle jiné diskuze by měla mít aktuálně 2-leté dítě. Povedená panička :lol: :poblion:

někdo je vyloženě rodinný typ :mrgreen:

• načítám...
33634
31.1.14 11:49
@Apolena22 píše:
Ahojky,minulý týden jsme byly s holkama v baru a pak šly ještě na diskošku a tam se kolem mě pořád motal jeden chlap. Pak jsme spolu i tancovali ploužáky a to už mně začal sahat na zadek no a pak jsme ještě pili nějaký panáky..zkrátím to, skončili jsme v takovým boxíku na tý diskotéce a on mně sahal pak úplně všude. Dokonce mi sundal podprsenku a kalhotky (měla jsem topík a sukni) a jednu chvilku mi ten topík vyhrnul, kolem byli lidi, no strašná ostuda :oops: Když nad tím teď přemýšlím, asi mi bylo vidět všude. Naštěstí na sex nedošlo, ale říkal, že si vezme kalhotky na památku, tak si je nechal. Teď mám strašně černý svědomí a nevím, jestli se mám manžovi přiznat nebo ne. Co myslíte?

Nějak nechápu s čím chceš poradit? Něco takového dělat na veřejném místě si úplně říká o to že se to dozví kde kdo. Kolik jsi toho proboha vypila že si dovolila někomu cizímu tohle všechno? Manželovi bych nic neříkala, není důvod, on se má trápit aby se tobě ulevilo? Zkus na to zapomenout a doufej že se to k němu nedonese, každý normální chlap by s tebou asi vyrazil dveře protože tohle nejde omluvit alkoholem.

• načítám...
9719
31.1.14 11:49
@renda81 píše:
někdo je vyloženě rodinný typ :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
8959
31.1.14 11:53
@Apolena22 píše:
haha, trapnost je Tvé druhé jméno, že?

:lol: božínku, jak jsi to uhádla?:-)

• načítám...
134
31.1.14 11:54

Je hezké, jak se místní trollové ihned odkopali. Halvně, že neuráží :lol: :mrgreen:

• načítám...
8959
31.1.14 11:54
@Apolena22 píše:
netahej jsem svoje způsoby :roll:

koukám na češtině bys měla zapracovat, když jsme u toho vysvědčení :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová