Černý svědomí

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9719
31.1.14 11:06
@Lejaa píše: :roll:
to mi úplně připomnělo tu diskuzi s manažerem v šatně :lol: :lol:

Jo ta byla dobrá :pankac: stejně na úrovni jako tato  :mrgreen:

• načítám...
MarkétkaBeruška
31.1.14 11:07
@kopejka píše:
Jo ta byla dobrá :pankac: stejně na úrovni jako tato :mrgreen:

ááá myslím že už si vzpomínám - taková ta diskuze jestli to je nebo není znáásilnění?

• Upravit
9719
31.1.14 11:08
@Apolena22 píše:
Jinak děkuju za radu, těm, které se snažily mi ji dát. Fascinuje mě, jak se tady puberťačky pohoršují nad pubertálností. :pankac:

Puberťačky??? Tak tam už hezkých pár let nezapadám :roll:

• načítám...
9719
31.1.14 11:08
@MarkétkaBeruška píše: ááá myslím že už si vzpomínám - taková ta diskuze jestli to je nebo není znáásilnění?

jo přesně ona

• načítám...
MarkétkaBeruška
31.1.14 11:09

@kopejka tak přece to se mnou není ještě tak špatné - jo ta byla také Ftipná :mrgreen: :jazyk:

• Upravit
1349
31.1.14 11:10
@Apolena22 píše:
Jinak děkuju za radu, těm, které se snažily mi ji dát. Fascinuje mě, jak se tady puberťačky pohoršují nad pubertálností. :pankac:

Vůbec se holkám nedivím, že Ti to nevěří. A hlavně jednorázovou nevěru jsem schopná pochopit, ale tohle? Snad každá dospělá ženská má v sobě aspoň tolik soudnosti, aby věděla že ukazovat všechno a všem někde na diskotéce je absolutně přes čáru. A pokud nejsi schopná se po pár panácích ovládat, tak příště nechlastej.

• načítám...
4465
31.1.14 11:10
@Apolena22 píše:

No tak já jsem sice z puberty chvíli, ale určitě se chovám mnohem dospěleji než ty, na diskotékách se nekurvím atd, takže bych se tady být tebou moc nerozháněla podobnými výroky

• načítám...
9719
31.1.14 11:11
@MarkétkaBeruška píše:
@kopejka tak přece to se mnou není ještě tak špatné - jo ta byla také Ftipná :mrgreen: :jazyk:

No fakt se tady někdy nestačím divit a je toho čím dál tím víc :roll: :zed:

• načítám...
MDK
10952
31.1.14 11:12

@boball Jako až úplně do naha? 8o :mrgreen: Asi se chtěl ještě na starý kolena předvést před mladýma kočenama. :pankac:

• načítám...
9719
31.1.14 11:12
@SussieS píše:
No tak já jsem sice z puberty chvíli, ale určitě se chovám mnohem dospěleji než ty, na diskotékách se nekurvím atd, takže bych se tady být tebou moc nerozháněla podobnými výroky

No né asi dospělí lidé vědí jak se mají chovat :palec:

• načítám...
722
31.1.14 11:13

@Apolena22 Jasný, že se přiznat. A pěkně polopatě… Někdo mě ojížděl na diskošce, dokonce jsem tam ukazovala nahou frndu a prsa :zed: A ty kalhotky chci od něj vrátit.. Bože :roll: Ale když se tak nudíš, tak vymysli něco vtipnějšího.

• načítám...
15097
31.1.14 11:14

@MDK ne,do slipů, mladý holky právě sekundovaly, tak se odvázal. :mrgreen:

• načítám...
JLP
4646
31.1.14 11:14

Tak tohle chce chlapskou logiku… Zeptala jsem se manžela, co na to říká. Cituji jeho odpověď:
„Myslim, zeby sa nemala priznat, uvarit mu fajnu veceru, vyfajcit a polknut ;)
Tak holka, do toho :pankac:

• načítám...
8959
31.1.14 11:15
@MarkétkaBeruška píše: ááá myslím že už si vzpomínám - taková ta diskuze jestli to je nebo není znáásilnění?

yes :-D pak se ukázalo, že se Chatwena nudila :lol:

• načítám...
1101
31.1.14 11:16
@JLP píše:
Tak tohle chce chlapskou logiku… Zeptala jsem se manžela, co na to říká. Cituji jeho odpověď:
„Myslim, zeby sa nemala priznat, uvarit mu fajnu veceru, vyfajcit a polknut ;)
Tak holka, do toho :pankac:
:palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky