Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak tohle se asi dozví i jinak, takže bys měla jít s pravdou ven, ale trochu tu pravdu uprav a doufej, že to nikdo nefotil.
@SussieS píše:
Uživatel registrován 1.2.2013 - ten den byly vloni pololetní prázdniny, stejně jako dnesv roce mezi tím uživatelka moc příspěvků nenapsala, to je tááák okaté
![]()
Řekni mu to a pridej i struccny popis, urcite bude nadseny jak ma super manzuelku
![]()
Přiznání bych brala jako tu nejsobečtější věc na světe. Tím, že se přiznáš, sobě pomůžeš, tj. ulevíš svému svědomí, ale manželovi ublížíš, on bude ten, kdo se nyní bude trápit. Navíc na něj hodíš veškerou zodpovědnost za váš vztah, tedy rozhodnutí, zda bude vztah pokračovat, bude na něm.
@SussieS píše:že by bouda?
Uživatel registrován 1.2.2013 - ten den byly vloni pololetní prázdniny, stejně jako dnesv roce mezi tím uživatelka moc příspěvků nenapsala, to je tááák okaté
![]()
Přiznej se a pokud ti ty kalhotky chybí, tak popros manžu, at ti je u toho borce vyzvedne
@martina1988 píše:
Přiznej se a pokud ti ty kalhotky chybí, tak popros manžu, at ti je u toho borce vyzvedne
@kopejka píše: že by bouda?
Jako, že sem nechodím často neznamená, že to je bouda, prostě jsem chtěla poradit ![]()
@Apolena22 píše:
Ahojky,minulý týden jsme byly s holkama v baru a pak šly ještě na diskošku a tam se kolem mě pořád motal jeden chlap. Pak jsme spolu i tancovali ploužáky a to už mně začal sahat na zadek no a pak jsme ještě pili nějaký panáky..zkrátím to, skončili jsme v takovým boxíku na tý diskotéce a on mně sahal pak úplně všude. Dokonce mi sundal podprsenku a kalhotky (měla jsem topík a sukni) a jednu chvilku mi ten topík vyhrnul, kolem byli lidi, no strašná ostudaKdyž nad tím teď přemýšlím, asi mi bylo vidět všude. Naštěstí na sex nedošlo, ale říkal, že si vezme kalhotky na památku, tak si je nechal. Teď mám strašně černý svědomí a nevím, jestli se mám manžovi přiznat nebo ne. Co myslíte?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat