Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Apolena22 píše:
Ne, mám už dávno uvařeno, co Ty?
ona ma navareno z vikendu a ted to jen pred tyden vytahne a rozmrazi vis, ona o vikendu byla hodna holka a navarila muzickovi obidky, aby mel co papkat az prijde z prace ![]()
Teď jsem našla diskuzi, ve které tvrdí, že když jí chlap vylíže, tak to není nevěra
a podle jiné diskuze by měla mít aktuálně 2-leté dítě. Povedená panička
![]()
@alsem píše:
ona ma navareno z vikendu a ted to jen pred tyden vytahne a rozmrazi vis, ona o vikendu byla hodna holka a navarila muzickovi obidky, aby mel co papkat az prijde z prace
netahej jsem svoje způsoby ![]()
To vy běžně obědváte? upřímnou soustrast
Příspěvek upraven 31.01.14 v 11:39
@alsem jo, díky, já mám vlastně v mrazáku oběd…ne budu hodná budou špagety, dneska vařím i pro tátu tak aby nenadával ![]()
@rozmary Fakticky… diskuze „Řekl, že mi visí prsa“ a ta druhá „Je či není nevěra erotická masáž?“
@Apolena22 píše:
klídek, zuby by mohly vyskočit z rozrušení
No jo fracek je jasnej ![]()
Pokud je to pravda tak já nevím co bych poradila. Nikdy jsem se nenechávala ohrabávat jinde když mám vztah..
A vím, že bych nikdy nic takovýho neudělala když někoho miluju, ale na místě zakladatelky by mě taky pěkně hryzalo svědomí a mně by to nedalo ani spát. Měla bych strach, že mu to někdo řekne nebo ukáže. Nemohla bych se partnerovi podívat do očí..
Neříkej mu to a modli se aby se to k němu dřív nebo později nedoneslo. Záleží taky co tam bylo za lidi. Jestli vás znají nebo ne. A s milýma reakcema fakt nemůžeš počítat.. ![]()
@Apolena22 ale v poho, ne u @rozmary vaří manžel a holky to by ses divila jakej má servis
@SussieS píše:
Teď jsem našla diskuzi, ve které tvrdí, že když jí chlap vylíže, tak to není nevěraa podle jiné diskuze by měla mít aktuálně 2-leté dítě. Povedená panička
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat