Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kopejka píše:
Ale miláčku to je moje hláška nemáš nějakou svojí
já neurážím, takže nemám.. sorry
@renda81 píše:
nebo chodit rovnou naostro![]()
To je fakt, alespoň se jí v zápalu tance nezapaří a bude tam pěkně větrat a třeba se dočká i toho vylízání, když to podle ní není nevěra…takové dobré rady jí tady dáváme a ona je tak zlá ![]()
@Apolena22 píše:
ne, čekala jsem radu. Od některých bych se jí evidentně nikdy nedočkala, jelikož umí jen urážet a zesměšňovat
A nemyslíš, že jsi se zesměšnila sama? Nejdřív na disko a pak tady?
@Apolena22 píše:
ne, čekala jsem radu. Od některých bych se jí evidentně nikdy nedočkala, jelikož umí jen urážet a zesměšňovat
radu na co? že se chováš jako 15cti letá žába, co má mozek na podvozku? nevim, co chceš radit. Když to neumíš, nechlastej ![]()
@Apolena22 píše:
já neurážím, takže nemám.. sorry
nemáš no to mi zlomí srdce ![]()
@Apolena22 píše:
Prosím, tě a v čem chceš radit.Snad to opravdu někdo nevyfotil, nebo nenatočil, či manželovi nepráskne. Protože to bylo na veřejnosti, bud ráda, když to nepraskne a mlč a příště nepij když to neumíš. ![]()
@Apolena22 píše:
urazila ses a zesměšnila sama, protože neznamená když se jdu bavit, že se budu chovat tak jak ses bavila ty, a ještě to svádět, že tam byl alkohol, pro někoho je alkohol jako výmluva, tohle chování si může dovolit holka která není vdaná, zajímalo by mě kdyby se takhle choval manžel, co bys mu na to řekla, ale za to že to přiznáš tady tak ti nebudeme pochlebovat, tebe neznám, ale odsoudila bych i kamarádku kdyby se takhle chovala
@MarkétkaBeruška píše:
Tak já už fakt nestíhám, na plotně těstoviny a tady vy…no koho si vybrat?![]()
náááás ![]()
@renda81 píše:
urazila ses a zesměšnila sama, protože neznamená když se jdu bavit, že se budu chovat tak jak ses bavila ty, a ještě to svádět, že tam byl alkohol, pro někoho je alkohol jako výmluva, tohle chování si může dovolit holka která není vdaná, zajímalo by mě kdyby se takhle choval manžel, co bys mu na to řekla, ale za to že to přiznáš tady tak ti nebudeme pochlebovat, tebe neznám, ale odsoudila bych i kamarádku kdyby se takhle chovala
@kopejka píše:
To je fakt, alespoň se jí v zápalu tance nezapaří a bude tam pěkně větrat a třeba se dočká i toho vylízání, když to podle ní není nevěra…takové dobré rady jí tady dáváme a ona je tak zlá
třeba maj volné manželství nastane víkend ona si někam zajde na lízačku, a manža na kuřbu a doma jsou oba happy
@kopejka @Lejaa viďte? Nojo ale k těm babičkám musím. Takže @Apolena22 neurážíme to ne, ale neček od rozumných a chytrých žen co jsou tady a to je většina že tě pochopí nedej bože ještě pochválí…
@renda81 píše:
Holkytřeba maj volné manželství nastane víkend ona si někam zajde na lízačku, a manža na kuřbu a doma jsou oba happy
veselá domácnost
co ty víš, třeba ten její „manža“ teď kouká na video z diskotéky a prohání ![]()
@martina.se píše:
veselá domácnostco ty víš, třeba ten její „manža“ teď kouká na video z diskotéky a prohání
tak to by byl masakr
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat