Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MarkétkaBeruška píše:
@martina.semě už vážně asi nic nepřekvapí
![]()
na emiminu rozhodně ne, to je fakt
@martina.se píše:
na emiminu rozhodně ne, to je fakt
tohle je dílo, připadám si jak blázen nebo troll, když mám záchvaty smíchu, jsem si zase prodloužila život ![]()
@renda81 píše:
Holkytřeba maj volné manželství nastane víkend ona si někam zajde na lízačku, a manža na kuřbu a doma jsou oba happy
No vidíš originál peckové manželství ![]()
Takže ženy, o víkendu povinně na disco, děti nechat manželovi, vypít vše, co na baru mají, sbalit prvního chlapa, který bude ochoten sundávat kalhotky, ráno se probudit s černým svědomím a napsat si o radu co s tím na web pro matky:-) A pak se ještě divit, že nenaleznu pochopení ![]()
@novotna.zuzka píše:
Takže ženy, o víkendu povinně na disco, děti nechat manželovi, vypít vše, co na baru mají, sbalit prvního chlapa, který bude ochoten sundávat kalhotky, ráno se probudit s černým svědomím a napsat si o radu co s tím na web pro matky:-) A pak se ještě divit, že nenaleznu pochopení
to víš že jo, a přijdu dom a vyměněný zámek
my chodíme na akce spolu, heč.. bo nějak není potřeba oblejzat cizí, ale pobavit se ![]()
@novotna.zuzka píše:
Takže ženy, o víkendu povinně na disco, děti nechat manželovi, vypít vše, co na baru mají, sbalit prvního chlapa, který bude ochoten sundávat kalhotky, ráno se probudit s černým svědomím a napsat si o radu co s tím na web pro matky:-) A pak se ještě divit, že nenaleznu pochopení
No a nechte se k tomu brutálně přelíznout, protože to přece není nevěra ![]()
@kopejka píše:
No a nechte se k tomubrutálně přelíznout , protože to přece není nevěra
ty jsi můj zabiják
![]()
@martina.se píše:
veselá domácnostco ty víš, třeba ten její „manža“ teď kouká na video z diskotéky a prohání
jo to je dost možný.. ![]()
@kopejka píše:
No a nechte se k tomu brutálně přelíznout, protože to přece není nevěra
no a hotovo.. umřu
twl.. se nesmím tak smát, bo to bolí jak sviňa ![]()
@Lejaa píše:
jo to je dost možný..
to bych chtěla vidět, zřejmě to bude poučné ![]()
@martina.se Bohudík,nejsme z těch, co si potřebují dokazovat, že máme na kdejakýho obírače:-D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat